Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/07/14

Christianshavns Bådudlejning og Cafe

Christianshavns Bådudlejning og Cafe

Ovengaden Neden Vandet 29
1414 København K

Åbningstider

Åbent alle dage fra kl. 9 til 24.
Morgenmad fra kl. 9.00 til 11.30
Frokost fra kl. 11.30 til 15:30
Aftenkøkken fra kl. 17.30 til 22.20

Kontakt

32 96 53 53
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Frokost

Middag

Morgenmad

Køkkentype

Moderne europæisk

Sandwich

 

 

 

  • christianshavns bådudlejninig Foto: Torben Christensen christianshavns bådudlejninig Foto: Torben Christensen
Her kan du næsten dyppe tæerne i vandet og betragte havnerundfarterne og andre fartøjer glide forbi, mens du drikker din kaffe på cafeen under åben himmel. Du finder den på vestsiden af Christianshavns kanal og på venstre hånd af Torvegade, når du kommer fra Knippelsbro.

 

Bådene
Som navnet antyder lejer de også både ud, så din kæreste kan få lov at give den som Hugh Grant i filmen Bridget Jones' Diary i Christianshavns kanal. Bådene er indkøbt i 2002.

 

Maden
Til frokost kan du få salater, sandwich og frokostretter. Om aftenen har cafeen forretter, fire-fem hovedretter at vælge imellem og lidt dessert.

Historien
Bådudlejningen har eksisteret siden 1898, men cafeen åbnede først i 1996, hvor fire mænd i deres bedste alder lagde armsved, tro, håb og fælles mønt i projektet, som heldigvis - og til glæde for Christianshavnerne og andre tilløbere - viste sig at kunne flyde. I dag er kun to af de oprindelige ejere tilbage.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Elendig service af det unge studentikose personale

Nu går det simpelthen ikke længere og vi er nød til at lave en anmeldelse af bådudlejningen. Vi bor på Christianshavn og er kommet på bådudlejningen igennem mange år og har i årenes løb mange gange tænkt, at bådudlejningen i modsætning til mange af de andre cafeer og restauranter på Christianshavn ofte har et meget uprofessionelt studentikos personale der hverken er særlig proaktive eller serviceminded. Det har vi utallige gange set igennem fingre med (fordi vi kan lide ejeren og den hyggelige stemningen på selve båden og bor i området) men stedet tager ofte høje restaurant og cafe priser for meget lette hjemmelappet løsninger drikke- og madmæssigt og kan ikke tilbyde komfort, så som minimum burde man kunne regne med god service og proaktivitet fra personalets side. Men man bliver altså træt..træt i længden..når man som stamkunder atter kommer ned på cafeen/vinterhytten igår aftes (28.november 2016) for traditionen tro at købe sit årlige overpriced juletræ (fordi man gerne vil støtte ejeren), og pigen bag ved baren ikke ved noget som helst om noget som helst eller udviser det mindste initiativ til lige at finde ud af det! Hun kan hverken informere om hvad jeres åbnings- eller lukketider i løbet af ugen er (vi ved godt, at I holder længere åben hvis der kunder i butikken, men derfor har I jo fortsat officielle åbningstider, som man så selv i stedet må finde ud af, da hun ikke orker at kigge på jeres hjemmeside fra hendes mobil (hvor det står) eller hjælpe os med at finde ud af det - som kunder i den butik hun betjener!). Dernæst aner hun intet om juletræsalget eller udviser engagement/hjælp eller tilbyder at finde ud af det for os, men virker lallende ligeglad. Igen total mangel på service og proaktivitet. Og endelig 15 min. i lukketid har hun heller ikke overskud til at lige at hælde et hurtigt glas gløgg over fra gryden i et glas, da hun gerne vil hjem så hurtigt som muligt. I har jo ikke lukket endnu og det tager mig ca. 5-10 min at skylle en gløgg ned, som jeg fortæller hende..og sådan kunne jeg blive ved. Vi holder af ejeren Niels og det lille sted, men vi er simpelthen holdt op med at komme hos jer og Parterre (alene pga. den virkelig studentikose, dovne og uengageret service, hvor personalet slet ikke forstår sig på kundepleje, selvstændig tænkning, proaktivitet eller ønsker at gå en ekstra lille stykke for at få glade kunder - en meget lallende betjening, som enten er ramt at ungdomssløvsind eller tømmermænd) Dette er typisk når ejeren ikke selv er tilstede. Jeg kunne give utallige eksempler i årenes løb. Jeg forstår det den billige løsning personalemæssigt at vælge meget ungt personale, men nu må du altså tage en snak med dem og forbedre serviceniveauet markant ellers mister du endnu flere faste kunder, for vi er faktisk en del mennesker på Christianshavn som ofte taler om den elendige service blandt dit personale begge steder. Og glem ikke, at der er stor forskel på deres betjening og velvilje når du står i butikken og når de er alene!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester