Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/10/12

Chokoladekrig i København

  • Angus Thirwell, CEO i Hotel Chocolat, er klar til at erobre det danske chokolademarked Foto: PR

    Angus Thirwell, CEO i Hotel Chocolat, er klar til at erobre det danske chokolademarked

    Foto: PR
Chokoladekanonen er ladt og klar til kamp. Denne uge får København en ny seriøs udfordrer på det danske chokolademarked.

...

Det er den britiske 'chocolatier' og kakao-dyrker ved navn Hotel Chocolat, som nu åbner deres første butik i Østergade 13. Virksomheden blev grundlagt i 2004 i London og er hurtigt vokset sig ganske store - i dag har de ca. 80 butikker i UK. Deres erklærede formål er at lave kvalitetschokolade ved at følge tre principper: autenticitet, originalitet og etik.

Butikken i Østergade 13 bliver et sandt chokoladeunivers, der består af en kakaobar, en café samt et åbent chokoladekøkken.

'Jeg er utroligt begejstret for åbningen i København, fordi det er en rigtig madby, med en flot gastronomisk tradition. Det føles som et meget naturligt miljø for Hotel Chocolat, hvori vores chokoladefremstilling og cacao-cuisine vil blomstre', siger Angus Thirwell, CEO i Hotel Chocolat.

Hotel Chocolat ejer deres egen kakao-plantage på den lille caribiske ø St. Lucia, hvilket betydet, at de har kontrol over alle aspekter af chokoladefremstillingen - fra kakaotræ til forbruger.

Hotel Chocolat er af den britiske avis The Sunday udnævnt som en af de 100 hurtigst voksende virksomheder i UK, og nu er chokoladesigtekornet altså sat på København.

Lørdag den 13. oktober bliver åbningen fejret for offentligheden med smagsprøver og champagne.

Hvad: Hotel Chocolat, Roast Conch Shop
Hvor: Østergade 13, 1101 København K
Hvornår: Åbner torsdag den 11. oktober klokken 10.00

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register