Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/03/12

Ché Fè Biotrattoria

Ché Fè Biotrattoria

Borgergade 17 A
1300 København K

Åbningstider

man.-lør. fra 18 til 24
køkkenet lukker klokken 22 man. - tor. kl 23 fre.-lør.

Kontakt

33111721
 

Atmosfære

Bistro/brasserie

Nye steder

Romantisk

Trendy

Køkkentype

Italiensk

Måltider

Middag

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: alessandro 23. mar 2012
Senest redigeret af alessandro 6. maj 2014

Økologi på italiensk

På Ché Fé serverer vi italiensk økologi med smag. Her kan danskerne opleve mad og vin lavet på råvarer dyrket i harmoni med Støvlelandets natur og gastronomiske traditioner. Vores eneste tilsætningsstoffer hedder ’kærlighed’, ’tid’ og ’respekt’- gødet med gæsternes glæde for det perfekte, simple måltid. Oplevelserne kan alle vælges a la carte. Spis dig mæt i en ’primo’ med godt brød til, eller byg din egen ’cena’ fra kortets retter. Øko-vin ’della casa’ skænkes for 65kr per glas. "Ché fè!" Læs mere om vores Take away på vores hjemmesiden www.biotrattoria.dk

Enkelt og velsmagende.

Med personlighed. Flere af vores retter er ’old school’-Christianshavner-klassikere fra 1980’erne, hvor Elvio og Alessandro stod i køkkenet på ’Det gamle Era Ora’ i Torvegade. Menuen er sammensat så også vegetarer og fiskeelskere kan få sig en lækker, økologisk oplevelse.
CHÉ FÈ!

Hos os kan du både smage konventionelle kvalitetsvine, og opleve dråber, dyrket efter helt særlige principper. De sidste har vi inddelt i kategorierne ’økologi’, ’overgangsvine og naturvine’, og ’Viniveri’. I vores vinkort på linket nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer. Vi har også enkelte biodynamiske vine.

Shop økologisk

Køb ind til dit økologiske forråd i vores trattoria. Vi har både frisk frugt og grøntsager importeret direkte fra Italien, friskbagt brød og lækre delikatesser på glas og flaske. Byg også din egen aftensmad – mange af restaurantens råvarer sælges samlet i en ’madpakke’ og kan laves til varme retter i en håndevending. Butikken har samme åbningstider som restauranten.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Italiensk økologisk madglæde

Der er mange - alt for mange - steder i København der serverer mad uden smag og integritet. Det er ikke tilfældet på Ché Fè, som gør mig glad hver gang jeg er der. Så her er min guide til dette dejlige sted i Borgergade:

Parkér din cykel bag restauranten (her er cykel af vejen plus så kan du ofte høre lidt skønsang fra køkkenet). Gå inden for og nyd en tallerken med antipasti for to (læg specielt mærke til de lækre sorte riskugler). Afhængig af sult, gå derefter til Alessandro's prisvindende risotto eller direkte til de lidt mere fyldige Secondi (svinepølserne er den dejligste vinterret). Jeg ender altid med Tiramisu selvom der er mange andre gode sager. Slut af med kaffe og - hvis du tør (det kræver lidt mod!)- Katrine's hjemmelavede sveskegrappa der står og 'brygger' på baren i et kæmpe glas.

Ché Fè er ikke det billigste sted i byen, men det er det eneste sted der leverer økologisk Italiensk madglæde for mig - hver gang.

 

Super Italiensk oplevelse

Tak for en rigtig god oplevelse. Som udgangspunkt var der god stemning og atmosfære, som der nemt kommer når der er fyldt op ved bordene.
Trods travlhed, havde tjenerne tid til og øje for hvornår man trængte til betjening, og så er det godt at se køkkenchefen komme ud til bordet efter forretten for lige at høre om alt var OK

- og det var det. En fantastisk 3 retters menu startede med en risotto til kr. 130 efterfulgt at en ret Che Fe snart må være kendt for, nemlig deres hjemmelavede pølser med salvie og kikærter som vist koster 180. Deserten deres Tiramisu til omkring 80 kr.
Vi fik anbefalet en vin af tjeneren fra Toscana til omkring 350 for en hel flaske. Så alt i alt en rigtig god aften og "værdi for pengene". En rigtig italiensk landaften.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester