Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 24/11/17

Charlie Bistro

Charlie Bistro

Kompagnistræde 19
1208 København K

Åbningstider

Se hjemmeside

Kontakt

27 57 77 92
 

Atmosfære

Bistro/brasserie

Køkkentype

Fransk

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Franks bistro i den hyggelige Kompagnistræde har flere af de klassiske retter på kortet.

Ægteparret Stephanie Michaud og Peter Stub har været igennem en lang række af gode steder i den københavnske restaurationsbranche. De mødte hinanden på Restaurant Kanalen, har drevet Kultorvet No 5 og har også drevet caféen på Glyptoteket i fem år.

I november 2017 sprang de så ud i et fransk eventyr, da de åbnede Charlie Bistro. Den ligger på hjørnet af Kompagnistræde og Knabrostræde, lige ved siden af den legendariske Comedy Zoo.

Peter Stub står selv i køkkenet og sender retter ud til tjenerne, som også sagtens kunne være Stephanie Michaud, som også fungerer som sommelier.

Foto: PR

Her er selvfølgelig fokus på de franske klassikere, og til frokost kan man vælge f.eks. salat med laks fra Daniel Letz eller hjemmerørt tatar (ejerens franske fars opskrift), og senere på dagen mere fyldige retter som entrecôte og burger.

Man kunne også kaste sig ud i Charlies tarte flambée, fra det traditionelle »Flammekueche« er en knasende lækkerbid i verdensklasse, selv om den kun består af ganske få ingredienser. En sprød bund er base for løg, bacon og friskost.

Folk med en særdeles sød tand slipper også for at skulle vælge imellem alle de gamle favoritter. Hos Charlie kan man nemlig få en nedskaleret udgave af både crème brûlée, gateau marcel og en macaron der alle kommer i en servering.

Foto: PR

Det høje hjørnelokale er indretet lystmed hvide dug, grønne planter i vinduerne og en varm og intim belysning, når mørket falder på.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.