Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/01/13

Casper Christensen åbner restaurant

  • Foto: NIels Ahlmann Olesen Foto: NIels Ahlmann Olesen
Congo åbner omkring 2. februar på Store Kongensgade 34. Det hele er meget tys tys.

...

Håndværkerne er allerede godt i gang på Store Kongensgade 34, men hvad her præcist kommer til at ske, står lidt hen i det uvisse. En ting er sikkert, det er noget med en restaurant, og Casper Christensen er investor. Det bekræfter han overfor Seoghoer.dk

"Ja, jeg kan godt bekræfte, at jeg sammen med nogle andre kommer til at åbne en restaurant. Men jeg er lidt i tvivl om, hvornår vi helt præcis åbner", siger komikeren til onlinesitet.

Casper Christensen er gået i samarbejde med de to ejere bag den populære natklub Simons i Store Strandstræde 14, Simon Lennet og Simon Frank."Vi vil skille os lidt ud fra det, der hidtil er set. Derfor er vi blevet inspireret af steder i udlandet, hvor der både er mulighed for at spise og gå i byen. Så der kommer til at være musik og dansegulv senere på aftenen," fortæller Casper Christensen.

Læs også: Japansk mad-bombardement på vej

Tidligere souschef på michelinrestauranten AOC, Ronni Mortensen er blevet headhuntet som køkkenchef, og har fået til opgave at udvikle et menukort, som kan imponere i samarbejde med gourmettroldmændende fra guerilla restauratørene I'm a Kombo, Lasse Askov og Bo Lindegaard.

Ronni Mortensen har udover souscheftitlen på AOC tidligere været på Geranium og to gange med som den udvalgte assistent til verdensmesterskabet for kokke, Bocuse d'Or. Første gang til sølvmedalje med Rasmus Kofoed og siden til en fjerdeplads med Jasper Kure.

På adressen lå tidligere lounge baren Brasserie 1264.

Hvad: Congo

Hvor: Store Kongensgade 34

Hvornår: Ca. 2. februar 2013