Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Caribbian Café & Cocktail

Caribbian Café & Cocktail

Frederiksborggade 31
1360 København K

Åbningstider

Man-tors 15.00-24.00, fre-lør 15.00-03.00,
April-september: man-tor 10.00-24.00, fre-lør 10.00-03.00
Køkkenet lukker kl. 21.00

Kontakt

33 12 90 90
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Andre

Måltider

Brunch

Middag

Diverse

Lukket

 

 

 

DETTE STED ER LUKKET
Ved siden af Cafe Klimt på Frederiksborggade ligger Caribbian, som er en restaurant og en cocktailbar. Her kan du på ægte sydlandsk maner indtage din mad under palmetræernes blade. I dette tilfælde vokser palmerne bare indendøre. Her serveres Caribisk inspireret mad og diverse tilhørende cocktails.

Maden
Det caribiske menukort på stedet byder på en lang række spændende retter, hvor fremmedartede grøntsager som guraeme, gungabønner og okra indtager en naturlig plads.

Udover aftenmenuerne byder stedet også på brunch. Her kan du som det sig hør og bør vælge mellem et lille udvalg af forskellige retter, men vær beredt på en omgang chilibeans og måske lidt kokoskalkun.

Cocktails
En af ejerne er fra Antigua og anbefaler den jamaicanske øl, Red Stripe, som her fås på fad. Det er en lys øl, som er ultra-let i smagen og minder om den mexicanske Corona: en rigtig lækker tøse-øl. Men det er de mixede drinks, som for alvor gør Caribbian et besøg værd. De fleste drinks er super søde, og derfor perfekte som flydende desserter. Og ikke blot er de gode og relativt billige: De bliver også serveret ved bordene. Du kan altså sidde og hyggesnakke, mens du bestiller eksotiske sager som en "Aloha" eller en "Coco Loco".

Indretningen stræber efter at ramme en ægte caribisk stil, og de kalkede vægge, de mørke møbler og stråtagene over bordene gør stedet til noget ganske andet end de mere minimalistisk inspirerede steder, vi ser rundt om i byen.

Brugerbeskrivelse - oprettet af Mol Admin Bruger

Caribbian tilbyder traditionel caribiske retter og eksotiske cocktails, som AOK's brugere har belønnet som byens bedste! Caribbian Café har indrettet et rygerrum, hvor vi gerne viser de største sportsbegivenheder uden at det er til gene for de andre gæster.
Caribbian har udvidet! Nu tilbyder vi cocktails ud af huset i litervis samt Caribbian Picnic, der begynder til sommer, hvor du via SMS kan bestille iskolde forfriskninger i, de snart famøse, termokander!
Vi glæder os til at se jer, om så det er indendøre eller ej.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester