Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Cap Horn

Cap Horn

Nyhavn 21
1051 København K

Åbningstider

Dagligt 09.00-01.00

Kontakt

33 12 85 04
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Atmosfære

Klassikere

Romantisk

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Bare et par (eller rettere fem) trin op fra Nyhavns leben og udendørs fadølsudskænkning ligger restaurant Cap Horn. Det har den gjort i mange år, først som hjemsted for datidens faste stok af letlevende piger (og dermed også sømænd og andet godtfolk) og siden som jazzværtshus.

På udeserveringen, som Cap Horn kalder terrassen, kan du opleve Nyhavns leben i øjenhøjde samtidig med at du får serveret kølige drikkevarer og lune retter og kan vælge mellem sol eller parasolskygge.

Så fik kogekonen og madskribenten Camilla Plum fingre i den og omdannede den til et af Københavns første økologiske spisesteder. I dag er Cap Horn ganske vist for længst blevet en del af det kulinariske Tholstrup-imperium, men det er lykkedes de nye ejere at holde både den økologiske og kulinariske fane højt.

Globalt landkøkken kalder de det selv og gør meget ud af, at selv om der både er præg af Sydeuropa og Asien, så må det endelig ikke forveksles med det forkætrede fusionskøkken. Menukortet er med sine mange fiskeretter stærkt præget af restaurantens tætte placering på vandet. Råvarerne holder forgængerens høje standard, uden at prisniveauet af den grund er helt hysterisk. Bemærkes skal også de økologiske mejeriprodukter fra det lille Thise Mejeri, den ligeledes økologiske kaffe samt at stedet har sin egen avec-kurv med diverse former for cognac, brændevin og frugtlikører.

Læs Alt Om Restauranter i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.