Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/06/16

Cantina

  • Foto: PR Foto: PR
Frankofile danskere har erstattet mexicansk med italiensk. Forvirret - læs med her.

Makkerparret Henrik Laszlo og Mikkel Egelund driver i forvejen den frankofile darling Pastis samt FishMarket, men hoppede i juni 2016 ud i den italienske del af restaurantbranchen, da de åbnede Cantina.

Navnet hentyder til de lokaler, de overtog og som tidligere husede den mexicanske Chico’s Cantina.

Sneak-peek: Her er Madklubbens nye kæmperestaurant

'Til gengæld har vi strøget en tændstik under det gamle inventar og texmex køkkenet. Når røgen har lagt sig, kan man tage plads ved siden af det store åbne køkken, hvor vi har tænkt os at hoppe ud i italienske klassikere - der skal blive respektfuldt udfordret.

Det er ikke helt forkert at kalde det et Pastis'isk ”take” på det italienske køkken, og det er faktisk en restaurant, jeg virkelig savner i København'' siger Mikkel Egelund og fortaber sig i en opremsning af ansjoser, østers, skinke, pasta, bjerge af grønsager, pattegris og brændefyret ovn.

Billedserie: Kom med indenfor på Cantina her

Det er det bedste italienske køkken, de præsenterer, nemlig det simple. Det hvor velsmagen sidder i den gode råvare, og der faktisk helst ikke skal gøres for meget ved det. Og de laver pizza hele dagen, alle dage - fra kl. 11.30 til midnat, så man altid kan svinge ind forbi og få et stykke med Italien.

Priserne ligger sig tæt op af deres to andre steder og man bliver hverken ruineret eller får kaster maden i nakken.

Se alle billederne fra Cantina her.

Hvad: Cantina
Hvor: Borgergade 2, Kbh K
Hvornår: Planlagt åbning 18. juni

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.