Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Can Can

Can Can er en intim bar, der særligt henvender sig til bøssemiljøet. Baren er centrum for aktiviteterne. Her lokker man med double op på husets sprut til 30 kr. Men der er også cappuccinoer, te og kaffe.
Fra gaden ses de regnbuefarvede Pride flag, der indicerer miljøet bag murene. Og inde på Can Can er der intimt og atmosfæremættet. På Can Can er baren centrum for aktiviteterne. I baren er spiritusmærker som Captain Morgan's, Smirnoff og Bacardi. Der er også cappuccinoer, te og kaffe, selvom det er en sjældenhed at se dem blive rakt over disken.

I weekenderne er der mere tryk på, og publikum spreder sig i alle aldre. Dog henvender stedet sig mest til bøssemiljøet. Både i baren og på opslagstavlen på væggen ud til toiletterne ligger der blade og flyers om Gay & Lesbian happenings, festivaler, film etc. Så det er nemt at holde sig orienteret.

Som noget nyt har indehaveren besluttet sig for at anskaffe storskærme til baren, så man i fremtiden vil kunne følge med i Melodi Grand Prix's og andre festlige begivenheder.

Marie Riegels

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.