Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Cafeen i Design Society

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Du behøver ikke betale entre, hvis du vil spise frokost i Dansk Design Centers cafe, hvis du ikke også skal se en af centerets udstillinger.
Du skal forbi billetkontoret, når du skal ind i Dansk Design Centers cafe eller butik, men du behøver ikke betale entre, hvis du ikke også skal se en af udstillingerne.

Indretningen
Cafeen ligger i stueetagen, som hjertet i huset med masser af ovenlys fra vinduerne i taget og en bred skulpturel trappe op til første sal. Du bestiller ved cafedisken, der er et hul i endevæggen. På tavlen kan du se priser og dagens suppe og sandwich og en sildetallerken. Bag lugen er et stort køkken, som ikke blot laver mad til cafeen, men også til gæster i konference- og selskabslokalerne på anden sal.

Skal du blot have stabiliseret blodsukkeret, har cafeen kager, og koffeinen kan du få på flere kosmopolitiske måder.

Cafeen har et stort udvalg af designmagasiner, som du kan læse i. Toiletterne finder du i kælderen. Er ungerne ikke helt store nok til at sidde på deres egen stol endnu, har cafeen to høje stole – i gedigent design, forstås.

Brugeromtale
Oprettet af: Trine Daimi 21. feb 2014

Design Society’s cafe offers a mix of traditional café layout and lounge environment – all modern design – well suited for a brief business meeting or a longer working session. Enjoy a quick cup of coffee to go – or stay in for a nice cup of tea and a croissant.

Opening hours: Mon-Fri, 9am – 5pm.

Contact: 31 35 60 05.

Free wifi at Design Society’s Cafe for all guests

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.