Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Cafe Wilder

Cafe Wilder

Wildersgade 56
1408 København K

Åbningstider

Man: 09.00 - 24.00, tirs - ons: 09.00 - 01.00, tor - fre: 09.00 - 02.00, lør: 09.30 - 02.00, søn: 09.30 - 24.00

Kontakt

32 54 71 83
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Cafekøkken

Italiensk

 

 

 

Til frokost er der er altid forskellige salater og pastasalater, aftenmenuen er fransk og står på tavlen. Dagens ret er et godt tilbud, da du ikke bliver spist af med noget hurtigt og nemt. Og så er Christianshavner-cafeen åben til efter midnat hele ugen rundt.
Hun er nøgen. Han er der ikke. I stedet for ligger der et hav af tomme flasker. Billedet på væggen af Anita Ekberg, der er malet af Lars Helweg, er blevet Wilders vartegn, og kan købes som stort postkort.

Der er også andre faste elementer, der gør at man ikke er i tvivl om hvor man er. Her er tale om et stamsted for et lille udvalg af christianshavnere, og stedet bærer også præg af at være brugt flittigt gennem en del år, ikke alle stole står helt lige på gulvet, og den hvide maling har været mere hvid.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Dårlig oplevelse - dårlig mad

Jeg og min kæreste spiste på Café Wilder og bestilte en forret som vi delte bestående af foie fras og to bøffer m. tilbehør til hovedret og drak begge to fadøl til. Alt i alt 732 kr.

Det var alt i alt en dårlig oplevelse. Café Wilder slår sig op på at have franske retter. Vores konklusion er at enhver middelmådig bistro i Paris slår Wilder med mange længder, hvad angår kvalitet, udførelse og service.

Den foie gras vi fik serveret var senet / trevlet, hvilket vi tolker som at kokken ikke har renset leveren tilstrækkeligt. Dernæst manglede den salt, hvilket betød at smagen var noget vammel. Portionstørrelsen var lidt en joke.

Ved hovedretten fik vi serveret bøffer som var kolde. Det klagede vi over, hvilket resulterede i at tjeneren begyndte at føle på bøfferne med sine fingre for at se om det kunne være rigtigt. Hun tog bøfferne med tilbage og oplyste os om at vi ville få dem varmet op. Tilbehøret tog hun ikke med så det måtte vi bede om at hun tog med ud. Vi fik det hele tilbage, nu i varm tilstand. Egentlig synes jeg de skulle have startet forfra og lavet det ordentligt. Derudover var retten var underligt sammensat, hvor de syrlige og bitre smage var meget fremtrædende og uden nogen modvægt, men det er måske mere ovre i smag-og-behag-afdelingen.

Jeg kan ikke anbefale Wilder.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester