Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Cafe Viggo

Cafe Viggo

Værnedamsvej 15
1819 Frederiksberg C

Åbningstider

man-ons 10.30-01.00, tor-lør 10.30-02.00, søn 11.00-18.00, dog lukket søndag 1.jul-1.sep

Kontakt

33 31 18 21
 

Måltider

Brunch

Frokost

Køkkentype

Cafekøkken

Fransk

 

 

 

  • Foto: MOGENS LADEGAARD Foto: MOGENS LADEGAARD
  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  12  
Cafeen er opkaldt efter tegneseriefiguren Vakse Viggo. Menukortet er fransk, og det er accenten også, og cafeen er tæt pakket med spisende gæster på en fredag aften.

Det er et foruroligende navn Cafe Viggo har taget. Hvis kokken var lige så katastrofal som tegneseriefiguren, der har givet navn til stedet, så ville køkkenet ikke holde længe. Men heldigvis bruger køkkenet kun Vakse Viggos afsindige fantasi på maden.

Kortet er fransk, og det er accenten også. Det giver en fransk mad, der er mere fransk end, når mange danske kokke går i gang med samme projekt. Tegneserie-illustrationerne på væggene er med til at understrege det løse og uformelle over serveringen og maden, der på ingen måde tager sig selv højtideligt.

Spisestedet har et leben, som ikke er ulig det, du kan finde på en fransk bistro eller brasserie. Lydniveauet er entusiastisk og betjeningen charmerende, men ikke ligefrem lynhurtigt, da der ofte kun er en mand på skansen. Til gengæld foregår det på ægte fransk maner: Foruden menukortet har Cafe Viggo en lille tavle, hvor dagens ret er skrevet med kridt. Det kan f.eks. være kanin i rødvin, og bestiller du den, får du en stor portion til godt 100 kroner. Husets vin ruinerer dig heller ikke og smager udmærket.

Franske vine og fransk cognac til kaffen sammen med et almindeligt udvalg af øl og spiritus, dagens aviser og moderate priser gør Viggo til et lokalt spisested for mange, der også bruger stedet som cafe.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.