Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/05/14

Cafe Victor

Cafe Victor

Ny Østergade 8
1101 København K

Åbningstider

Man-ons 8.00-00.45, Tor-fre 8.00-01.45, lørdag 8.00-01.45, søn 11.00-23.00. (køkkenet lukker 22.30 man-tor, 23 fre-lør, 22 søn).

Kontakt

33 13 36 13
 

Atmosfære

Bistro/brasserie

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Cafekøkken

Fransk/dansk

 

 

 

  • Foto: Asger Ladefoged Foto: Asger Ladefoged
  • Foto: Jens Nørgaard Larsen Foto: Jens Nørgaard Larsen
  • Foto: Mads Nissen Foto: Mads Nissen
Café Victor har siden 1981 tiltrukket de rige og smarte med en klassisk brasserie-stemning.
Café Victor ligger i eksklusive kvarter omkring Ny Østergade. Stemningen er international og eksklusiv og samtidig lokal, da Victor har mange stamgæster.

Her er overdådige buketter af friske roser, en klassisk brasserie-indretning og et publikum, som i overvejende grad er mænd, der både har erhvervet sig penge, status og de første grå hår i tindingerne. De fleste er eller ser ud som businessmænd til arbejdsfrokost, men mange kommer selvfølgelig også for at slappe af.

Med den gamle franske svingdør, de store spejlvægge og den lange skinnende zinkbar har Cafe Victor formået at genskabe stemningen fra det traditionelle europæiske brasserie. Der er ikke sparet på noget, når det gælder indretningen. Om det er i cafeen eller restauranten er der kridhvide stofduge og behagelige læderpolstrede stole.

Cafe Victor har flere ansigter i dagens og ugens løb. Gennem dagtimerne er det et lidt ældre publikum, der nyder restaurantens eller cafeens franskinspirerende frokostretter. I aftentimerne fredag og lørdag er Cafe Victor mødestedet for de unge, rige og smukke. Fra midnatstide flyver gin & tonic, fadøl og diverse cocktails over baren til lyden af creditcard-maskinens monotone symfoni.

Restauranten er for dem med den store pengepung og hang til franske klassikere som Moules Frites, hummer og østers og okse, kylling og fisk i franske tilberedninger. Til frokost er kan du vælge mellem skaldyr, smørrebrød, salater, sandwich og lette retter.

Fra den velassorterede vinkælder kan diverse champagne og rød- og hvidvine bestilles til priser fra trehundrede kroner til flere tusinde kroner, men Victor har også et pænt udvalg af vine, som sælges glasvis, hvoraf en del er oversøiske.


Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.