Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/05/14

Cafe Sommersko

Cafe Sommersko

Kronprinsensgade 6
1114 København K

Åbningstider

Man - tor: 08 - 24, fre: 08 - 02, lør: 09 - 02, søn: 09 - 24
Køkkenet lukker man - lør 22.30, søn kl. 21

Kontakt

33 14 81 89
 

Køkkentype

Cafekøkken

Fransk

Måltider

Frokost

Middag

Diverse

Lukket

Atmosfære

Trendy

 

 

 

  • Foto: Foto:
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
OBS: STEDET ER LUKKET Den legendariske café er stadig populær knap 40 år efter åbningen.

OBS: STEDET ER LUKKET

Det er noget af en titel, Café Sommersko i Kronprinsensgade kan bryste sig. Da cafeen slog dørene op 11. juni 1976 var det nemlig som intet mindre end landets første café.

Det var brødrene Jørgen og Søren Bro, der sammen med kunstneren Kenn André Stilling åbnede cafeen. Meningen var, at give byens kunstnere et mødested, og nogle af cafeens første stamgæster inkluderede ikoniske forfattere som Michael Strunge og Dan Turèll.

Men også de helt almindelige københavnere var vilde med café-konceptet, som kom fra Frankrig, ligesom Sommerskos køkkeninspiration. Så vilde, at cafeen har en stor portion stamkunder, ligesom også alt fra småbørn, pensionister, unge hipstere og nysgerrige turister er at finde.

Café Sommersko har gennem tiden været gennem mange renoveringer, men fremstår stadig i dag som en rimelig tro kopi af den café, der åbnede i 1976. Med apotekerloft, røde bænke langs væggene, franske plakater på væggene og baren centreret i midten af lokalet, der har en 1. sal og sammenlagt kan rumme lidt over 200 mennesker.

På menukortet finder man morgenmad, brunch, salater, sandwichs, burgere, desserter samt et udvalg af forretter, frokost- og hovedretter. Også valgmulighederne inden for fx kaffe og cocktails er mange.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.