Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Cafe Sommerfuglen

Cafe Sommerfuglen

Valby Langgade 81
2500 Valby

Åbningstider

Brunch fra 10.00 hver dag. Køkkenet lukker alle dage kl. 22.00, cocktailbar fredag og lørdag

Kontakt

36 45 18 83
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Køkkentype

Burger

Cafekøkken

Fransk

Vegetar

 

 

 

Let og luftig er en sommerfugl - og det er en udmærket beskrivelse af Cafe Sommerfuglen på Valby Langgade. Der er højt til loftet, blide farver og store panoramavinduer, hvorigennem man kan se og blive set.
Cafe Sommerfuglen ligger på hjørnet af Valby Langgade og Annexstræde i Valby down town. Cafeen har både borde i stueplan med fri udsigt til gadelivet, samt en håndfuld borde, som står lidt med tilbagetrukket og hævet over cafeens larm oppe på en repros.

Menukortet bærer præg af, at Sommerfuglen også driver Restaurant Bill ved siden af – her er både forretter med foie gras, ost og dessert – men du finder også gængse caferetter som f.eks. nachos og en burger på menuen.

Brunch fås hver dag, og findes også i en vegetarisk udgave. i weekenden kan pandekager, french toast og æg og bacon tilvælges som ekstrabestilling.

Torsdag og fredag bliver cocktailshakeren taget i brug og Strawberry Daquiris, Tequila Sunrises og Cuba Libres bliver købt og drukket.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.