Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/04/08

Cafe Sebastopol

Cafe Sebastopol

Sankt Hans Torv 32
2200 København N

Åbningstider

Man-ons:8.00-24.00. Tors-fre:8.00-02.00. Lør: 9.00-02.00 Søn:9.00-24.00

Køkkenet lukker alle dage kl. 23.00

Kontakt

35 36 30 02
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Et populært mødested for alt fra børnefamilier til højhælede blondiner og sortklædte intellektuelle. I weekenden varmes her op før natten forlænges på naboen Rust og om sommeren mødes venner og veninder i solen udenfor på Sankt Hans Torv.
Sebastopol på Sankt Hans Torv er et populært mødested. Der er stort set altid mennesker og derfor den helt rigtige summende cafestemning. Om dagen mødes venner og veninder til snak henover en kop kaffe og på de mere travle aftener varmes der gerne op til en bytur, mest oplagt går turen til naboen Rust.

Sammenlignet med mange andre populære cafeer i byen er stemningen rimelig afslappet og publikum blandet. Selvom det hovedsageligt er unge besøgende, kan man møde alt fra børnefamilier og stamgæster til højhælede blondiner og sortklædte intellektuelle.

Betjeningen er venlig, maden er ok og rimelig i pris, og den friskpressede juice er rent faktisk friskpresset her, hvilket er en sjældenhed her i byen.

Det er ikke kun de lokale nørrebroere, der benytter sig af Sebastopols franske cafestemning, som udover en hyggelig atmosfære også lokker med en afvekslende menu til rimelige priser. Køkkenet laver fisk, skaldyr, fjerkræ, kalvekød og oksekød på fransk manér til rimelige penge, der er det hele værd. Men der findes blandt de frankofile retter en clubsandwich og ikke mindst de meget anbefalelsesværdige hamburgere.

Til de sødere sjæle er der både brownies og et mere seriøst udvalg af desserter, og har man hang til franske drikkevaner, bydes der på et bredt udvalg af vin, cognac, calvados og champagne.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester