Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/06/11

Café Sari

Café Sari

Nytorv 5
1450 København K
 

 

 

 

Læs Alt Om Cafe & Natteliv i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Nyd 9 økologiske serveringer hos Ché Fè til særpris

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

2 besøg, og begge skuffende.

Første gang jeg besøgte Cafe Sari i 2012, oplevede jeg en cafe der ikke lever op til mine forventninger. Jeg havde bestilt et bord til en fødselsdag, og ønskede ved bookning et flag på bordet. Da vi møder op, bliver vi taget i mod af en forvirret tjener, det giver os et virkelig ringe bord, trods cafeen helt er tom. Da vi bestiller en flaske rødvin, skænker hun vinen op i champagneglas. Jeg undrer mig flere gange over det manglende flag på bordet, og efter ca 45 minutter, kommer hun og spørger om vi vil have flaget på bordet. Dette takkede vi ja til.

Efter en lidt kedelig omgang mad og oplevelse generelt, valgte jeg dog at besøge stedet igen, da jeg havde modtaget et gavekort til brunch på stedet. Endnu engang oplevede jeg et forvirret personale. Selvom vi ønskede at sidde ét sted, blev vi henvist til et andet rum som var helt tomt. Brunchen var i og for sig ok til prisen, men heller ikke mere. Da vi skulle betale med gavekortet, gik det helt i kage for personalet. Man burde forestille sig at de havde styr på dette, da vi umuligt kan være de eneste der benytter sig af disse gavekort. Betjeningen tog i alt 20 minutter, hvor de, foran os, stod og diskuterede frem og tilbage og kunne ikke få det til at gå op, da der i deres regnskab stod vi skulle betale 80 kr ekstra. Det var en ubehagelig følelse at stå der og vente og overhører deres kaos, og man følte sig ikke pænt behandlet som gæst. Det var tydeligvis ikke vores fejl, men de formåede alligevel at give os en følelse af dette. Til sidst lykkedes det dog, uden ekstra betaling.

Jeg besøger ikke Sari igen.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester