Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/05/14

Cafe Oven Vande

Cafe Oven Vande

Overgaden Oven Vandet 44
1415 København K

Åbningstider

Hver dag: kl. 10-00
Køkkenet lukker hver dag kl. 22.

Kontakt

32 95 96 02
 

Køkkentype

Cafekøkken

Måltider

Frokost

 

 

 

  • Foto: MAGNUS MØLLER Foto: MAGNUS MØLLER
  • CAFE OVEN VANDE. Foto: MAGNUS MØLLERCAFE OVEN VANDE. Foto: MAGNUS MØLLER
  12  
Oven Vande Cafe er en hyggelig cafe/restaurant ved Christianshavn Kanal. Om dagen serveres typisk cafe-mad, men om aftenen er maden til restaurant-priser.
Cafe Oven Visse Vande står der godt nok stadig på facaden, men det er et levn fra den første ejers tid. Oven Vande er en hyggelig cafe på hjørnet af Sankt Annæ Gade og Overgaden Oven Vandet, lige hvor den buede bro går over Christianshavns Kanal og med Vor Frelser Kirke til den anden side.

Oven Vande Cafe ligger på den helt rigtige side af Christianshavn Kanal - nemlig den, hvor der er aftensol. Ikke mindst om sommeren det har gjort cafeen til en kæmpesucces blandt christianshavnerne siden dens åbning i 1999 med Bådudlejningen som nærmeste konkurrent. Her kan man betragte sommerlivet i Christianshavn, og hvad det indebærer af både og havnerundfarter, der driver forbi.

Inde i selve cafeen er der god plads med en stor bar placeret centralt i lokalet. Indretningen er klassisk old-school café, men man har dog skævet lidt til Frankrig for at finde de gamle, fine filmplakater, der pryder væggene.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.