Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Cafe Oven Vande

Cafe Oven Vande

Overgaden Oven Vandet 44
1415 København K

Åbningstider

Dagligt 10.00-24.00

Kontakt

32 95 96 02
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Cafekøkken

Måltider

Frokost

 

 

 

Oven Vande Cafe er en hyggelig cafe med restaurant-afdeling ved Christianshavn Kanal. Om dagen serveres typisk cafe-mad, men om aftenen er maden til restaurant-priser.
Cafe Oven Visse Vande står der godt nok stadig på facaden, men det er et levn fra den første ejers tid. Oven Vande er en hyggelig cafe på hjørnet af Sankt Annæ Gade og Overgaden Oven Vandet, lige hvor den buede bro går over Christianshavns Kanal og med Vor Frelser Kirke til den anden side. Om dagen kan du få typisk cafe-mad, men om aftenen rykker det dansk/franske kort med masser af fisk. Prøv også den raffinerede weekend-brunch.

Oven Vande Cafe ligger på den helt rigtige side af Christianshavn Kanal - nemlig den, hvor der er aftensol. Ikke mindst om sommeren det har gjort cafeen til en kæmpesucces blandt christianshavnerne siden dens åbning i 1999 med Bådudlejningen som nærmeste konkurrent.

Maden er om dagen typisk cafe-mad. Men om aftenen serveres dyrere estaurantmad fra et a la carte-kort.

Indretningen
Om dagen er kommer der masser af lys ind gennem de store vinduer, der vender ud mod kanalen på hjørnet af Ovengaden og Sankt Annæ Gade. Og om sommeren er der selvfølgelig de uovertrufne siddepladser med udsigt til kanalens mylder af både og havnerundfarter og det ovenikøbet med masser af den for cafeer så sjældne aftensol!

Læs Alt Om Restauranter

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Skandaløs oplevelse

Fredag d. 5 juli checkede mig og min kone ind her for at få noget aftensmad og valgte en udendørsplads. Det skulle vi ikke have gjort! Personalet havde efter 20 min. stadig ikke tid til os, og vi fandt senere ud af at man skal bestille og betale ved baren når man sidder ude. Godt så! Vi bestilte 2 serveringer til hver og 1 fl. rose. Efter 15 min blev vinen lev. v.bordet, dog var det en rød variant og ikke rose som vi bestilte. Tilbage igen. Efter vores første severing, gik der 45 min. til vi fik dagens ret, entrecote m. tilbehør bl.a. bearnaise. Bearnaise!?? Uha! De skilte små klatter af denne klassikker var sprøjtet ud over bøffen og så meget mærkeligt ud. Min kone gik til baren for at anmelde fejlen, men køkkenet mente
ikke at der var noget galt!? Der gik så yderligere 20 min. før vi fik en ny servering, denne gang uden bearnaise..? 675,- for en helt igennem elendig opvisning i desværre typisk Københavnsk Cafe-kiks!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester