Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/01/15

Café og Ølhalle 1892

Café og Ølhalle 1892

Rømersgade 22
1362 København K

Åbningstider

Man-søndag: kl. 11-17

Kontakt

33 33 00 18
 

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Måltider

Frokost

Atmosfære

Klassikere

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Arbejdermuseet frokostrestaurant er som en rejse tilbage til 1892. Her kan du spise sild marineret i Stjerne-øl og kiksekage i restauranten, som fremstår som for over 100 år siden.

I Rømersgade ligger Københavns eneste, fredede frokostrestaurant, som hedder Café & Ølhalle 1892. Den hører sammen med Arbejdermuseet, og på grund af den nænsomme restaurering, ser lokalerne ser ud, præcis som de gjorde i 1892.

At gå ned ad trappen, er som at gå ind ad døren til en svunden tid. Selv navnet er fra 1892. Her kan du som det eneste sted i byen få en Stjerne Pils og et stykke kiksekage. Stjerne Pilsen blev oprindeligt brygget af Bryggeriet Stjerne, som var arbejdernes bryggeri, men produceres i dag på bryggeriet Braunstein i Køge.

I sommeren 2014 fik restauranten ny forpagter, og indretningen har fået et frisk pust, ligesom der er strammet op i sæsonmenuen. Café & Ølhalle 1892 er et besøg værd, hvis man sætter pris på en klassisk dansk frokost, og kvaliteten kan snildt måle sig med byens bedste og mere kendte frokostrestauranter.

Restauranten bliver også brugt til selskaber, hvor man kan vælge mere moderne retter, der er inspireret af det franske køkken.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.