Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 10/07/14

Cafe og Ølhalle 1892

Cafe og Ølhalle 1892

Rømersgade 22
1362 København K

Åbningstider

Man-søndag: kl. 11-17

Kontakt

33 33 00 18
 

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Måltider

Frokost

Atmosfære

Klassikere

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Arbejdermuseet frokostrestaurant er som en rejse tilbage til 1892. Her kan du spise sild marineret i Stjerne-øl og kiksekage i restauranten, som fremstår som for over 100 år siden.

I Rømersgade ligger Københavns eneste, fredede frokostrestaurant, som hedder Cafe & Ølhalle 1892. Den hører sammen med Arbejdermuseets, og på grund af nænsom restaurering, ser lokalerne ser ud, som de gjorde i 1892.

At gå ned ad trappen, er som at gå ind ad døren til en svunden tid. Selv navnet er fra 1892. Her kan du som det eneste sted i byen få en Stjerne Pils og et stykke kiksekage. Stjerne Pilsen blev oprindeligt brygget af Bryggeriet Stjerne, som var arbejdernes bryggeri, men produceres i dag på bryggeriet Braunstein i Køge.

I sommeren 2014 fik restauranten ny forpagter, og indretningen har fået et frisk pust, ligesom der er strammet op i sæsonmenuen.

Kiksekagen er bevaret og den stjernepilsmarinerede sild fås stadig som en del af silde-buffeten, som betyder, at man straks kan begynde frokosten, mens køkkenet gør dine øvrige bestillinger klar.

Restauranten bliver også brugt til selskaber, hvor man kan vælge mere moderne retter, der er inspireret af det franske køkken. Vinkortet er større og mere selektivt, end de fleste frokostrestauranters, og tæller blandt andet et lille udvalg af danske vine. 

Køkkenet er styret af  Jógvan S. Rasmussen som tidligere var på  Nose2tail og Joel Pålsson som tidligere været på Paté Paté.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Byens Bedste Juelfrokost 2014

Normally I wouldn’t dream of writing a review of a restaurant. Especially on one of which I consider a favorite. But after having been invited out to several well-known lunch restaurants, I had to write a few simple words even at the risk of not being able to book a table when I want too. The combination of atmosphere, excellent service, select wines, beers and snaps and not least a well-crafted menu has resulted in, “again this year, in my humble opinion, the best Julefrokost in Copenhagen can be found at Café & Ølhalle 1892.”

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester