Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/11/12

Café Nutid opvarter med stort juleprogram

  • Om aftenen skifter Café Nutid moccaen ud med mojito, og barens gæster kan slippe tøjlerne løs på dansegulvet. Foto: PROm aftenen skifter Café Nutid moccaen ud med mojito, og barens gæster kan slippe tøjlerne løs på dansegulvet. Foto: PR
Mangler du en mandelgave, er der råd for det på Café Nutid afholder auktion over vinylplader. Caféens program er fyldt med arrangementer gennem hele julen.

Frivilligcaféen Café Nutid kan andet end at redde studerendes cafébudget og hjælpe verdens fattigste. Gennem hele december tilbyder cafeen på hjørnet af Sankt Peders Stræde og Nørregade både tvangsauktion af vinyl-plader til mandelgaven eller hjælp til de håndskrevne julehilsner til familien.

De nye gemakker for prisbevidste københavnere lokker med økologisk fairtrade kaffe til 10 kroner og pilsnere fra Nørrebro Bryghus. Caféens lokaler, der før solgte frakker med flere ejere og bedagede balkjoler, var en af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsforretninger, og selvom at kasseapparatet nu håndterer bordregninger i stedet for boner på brugt tøj, så er der ikke ændret på hvor overskuddet fra forretningen ender henne. Det går stadigvæk til verdens fattigste, oplyser organisationen.

Det ædle formål ændrer dog ikke på priserne, lover Folkekirkens Ungdom, NU, der til daglig driver Nutid. De brødflove bliver budt på fuldkornsboller med ost og marmelader, og over tid vil menukortet blive udvidet med flere anretninger, lover værterne. I aftentimerne bliver kaffekopperne udskiftet med drinkskort og sugerør, for caféen forvandles til en bar med plads til blandt andet salsaundervisning.

Læs mere om Café Nutid på deres hjemmeside og på Facebook. Se caféens program for den mørke tid her.

Hvad: Café Nutid
Hvor: Sankt Peders Stræde 1, 1453 København K
Hvornår: Onsdag fra klokken 09.00 til 22.00, torsdag fra klokken 09.00 til 24.00, fredag fra klokken 09.00 til 02.00 og lørdag fra klokken 13.00 til 02.00.
Telefon: 33 15 28 01