Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/05/14

Café Nutid

Café Nutid

Sankt Peders Stræde 1
1453 København K

Åbningstider

Onsdag 9-22
Torsdag 9-24
Fredag 9-02
Lørdag 13-02
Udvalgte søndage
 

Køkkentype

Cafekøkken

Atmosfære

Nye steder

Trendy

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
SU-venlige priser og frivillighed er bag konceptet med denne café, der er indrettet i en tidligere genbrugsforretning.

Hos Café Nutid kan du købe økonomivenlig kaffe og samtidig støtte verdens fattigste. Det ligner måske en løgn, men det er det ikke. Kaffeskænkerne arbejder nemlig gratis, så overskuddet ubeskåret kan gå til Folkekirkens Nødhjælp.

Her arrangeres der sommetider også arrangementer, for eksempel filmaftener og koncerter. Men hvis du er til afkobling, er der bestemt også mulighed for det. Tag for eksempel en overset klassiker som et slag Kalaha – eller hvad med et godt, gammeldags spil kort?

Priserne gør, som antydet, altså ikke særlig ondt på selv den mest SU-ramte pengepung. Og samtidig har du været med til at gøre verden til et bedre sted for dem, der har det allersværest. Rene bønner i kaffeposen.

Brugeromtale
Oprettet af: Nutid Café og Bar 21. nov 2012
Senest redigeret af Nutid Café og Bar 29. nov 2012

Nødhjælpens Ungdom, NU og Folkekirkens Nødhjælp står bag Nutid eventcafé og bar, som med sin hyggelige og trendy 50’retro-indretning, SU-venlige priser, plads til studieliv og masser af kulturelle arrangementer er blevet en ny oase for byens studerende og kulturinteresserede.

I dagtimerne fungerer caféen bl.a. som studielounge, hvor byens studerende kan arbejde i et afslappet miljø og skylle studierne ned med øko fairtrade kaffe til en 10'er. Der er plads til hele studiegruppen, stik i væggene til laptops samt gratis trådløst internet.

I aftentimerne forvandles caféen til bar, og der afholdes løbende en lang række gratis kulturelle events, der er åbent for alle interesserede. Kulturelle arrangementer annonceres løbende i caféen og på caféens facebookside, facebook.com/nutidkbh.

Caféen er drevet af frivillige og al overskud går ubeskåret til verdens fattigste.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.