Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/07/10

Café Merci

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
Lokalerne på hjørnet af Classensgade og Strandboulevarden, der tidligere har huset op til flere kinesiske restauranter, er nu forvandlet til en lys og indbydende café med fokus på det franske.

Det kræver sin mand at åbne café midt i en finanskrise. Måske er det derfor, der står hele tre bag Café Merci på hjørnet af Classensgade og Strandboulevarden. De tre ejere, en kok, en tjener og en IT-konsulent, overtog i sommeren 2010 lokalerne, der længe havde stået tomme efter den tidligere restaurant, Taiwan, og efter en større renovering er de mørke lokaler forvandlet til en lys og indbydende café – eller nærmere bistro.

For på menukortet er nemlig ikke kun den obligatoriske cafémad – bruch, sandwich, omelet, salat, nachos og burger. Man kan også få et bredt udvalg af crêpes og franske for- og hovedretter som moules – hvidvinsdampede blåmuslinger – laksetartar, coq au vin og lammekrone. Caféen har desuden takeaway.

Lokalerne er enkelt indrettet med lyse gulve, mørke træborde og sorte læderstole. På væggene har de tre ejere valgt at tilbyde forskellige kunstnere at udstille deres billeder. Man kan få udstillet sine billeder ved at kontakte caféen.

I sommerperioden er der udendørsservering, både i Classensgade og på Strandboulevarden. Sidstnævnte kan godt være temmelig trafikeret, men om søndagen er trafikstøj faktisk begrænset, og er man heldig at vælge en dag, hvor solen skinner, kan man med fordel nyde den store brunchbuffet på fortovet i solen.  

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.