Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Cafe Månefiskeren

Hver formiddag fås æg og bacon, og fra kl. 13.00-22.00 sandwiches. Stemningen er afslappet, og der er plads til både christianitter og folk, som kommer forbi til en kop kaffe, et spil billard eller bordfodbold. Der sælges ikke alkohol.
Det er ikke til at undgå Cafe Månefiskeren, når du går gennem Pusher Street og ned til venstre mod cykelhandleren. Her er der malet Månefiskeren på en stor, rød jernport. Som noget helt specielt sælges der ikke alkohol, men der er intet forbud imod joints i cafeen, hvor alt står i månens tegn. Der er heller ingen grund til at tørste, da cafeen har et stort udvalg i økologisk Søbogaardsaft samt sodavand og kaffe. Det store rum er indrettet med stole og lysestager udformet som en tiltagende måne og ligesom bordene er de lavet i smedejern.

Stemningen er afslappet, og det er både christianitter og folk i alle aldre ude fra byen, som kommer forbi til en kop kaffe, et spil billard eller bordfodbold. Hver formiddag serveres derudover almindeligt morgenbrød også æg og bacon, og fra kl.13 til kl. 22 tilbyder cafeen sandwiches samt toast.

Marie Riegels

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.