Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/10/14

Cafe Langebro

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
God, gammeldags pubstemning ved Islands Brygge.

Hvis du er på udkig efter et stamsted først på Amager, så er Café Langebro et rigtig godt bud. Her holder mange de lokale firmaer på Bryggen deres fredagsbar, og når der er sport på storskærmen, proppes caféen til randen.

Egentlig er der mere pub end café over det populære vandingshul, for der er nemlig kun drikkevarer på kortet. Skulle sulten alligevel indtræffe, kan gæsterne bestille en gourmet-burger fra restaurant Aristo på den anden side af gaden. Burgeren bestilles og betales på Café Langebro, og leveres herefter lun og lækker som akkompagnement til din øl.

Café Langebro er nemlig primært en ølbar. Du kan bestille fadøl fra 26 forskellige haner med dansk mikrobryg og andre herligheder. Er du mere til en frisk fra flaske, er der 100 forskellige at vælge i mellem, og skal det være lidt stærkere, har caféen også masser af god rom og whisky.

For at understrege det store fokus på øl, har Café Langebro desuden et tæt samarbejde med Amager-afdelingen af foreningen Danske Ølentusiaster. Hvert år fejrer de øllets dag ved Langebro den første lørdag i september.

Folkene bag Café Langebro driver også Åens Øl på Nørrebro.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.