Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/05/13

Cafe Klimt

  • Foto: PR Foto: PR
På Cafe Klimt er indretningen hyggelig og stemningen afslappet. Og hvad enten du er til brunch, frokost, aftensmad eller drinks, så har de det på cafeen, der ligger på Frederiksborggade - en spytklat fra Vester Farimagsgade.

 

Cafe Klimt har været en velbesøgt københavnercafe siden 1996. Fra 2011 har bestyrerne været Thomas Manley og Esben Petersen, og de har sat sit eget præg på cafeen, men Klimt har trods en masse fornyende tiltag stadig sine rustikke Gustav Klimt malerier på væggene, og den for stamkunder så velkendte afslappede stemning hersker endnu.

På Cafe Klimt er der plads til alle; de studerende med computere, mødrene med børn, turisterne og københavnerne i almindelighed. Stilen i det lange, smalle lokale er berlineragtig med brune farver på væggene, farvede lamper i loftet og træstole.

Menukortet byder på sæsonbestemt mad til både morgen, middag og aften og dét til priser, som de fleste cafegængere vil finde attraktive. Især Cafe Klimts burger er et hit hos gæsterne, men også den tapasinspirerede brunch er en indtrækker. Her får du ikke bare en forudbestemt tallerken, nej her får du en 'grundpakke' med croissant, nybagt brød, smør, marmelade og hjemmelavet limonade, og så vælger du selv, hvilke og hvor mange sideorders af brunchklassikere der skal følge med.

Qua sin centrale beliggenhed tæt på Nørreport og citys byliv er Cafe Klimt også et populært cocktailsted fredag og lørdag - og cafeen overtog i 2012 nabolokalet, så festlighederne har fået endnu bedre kår. Husk i øvrigt, at der er 50 procent på alle cocktails, sjusser og fadøl fra kl. 22.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester