Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 25/03/14

Café Høegs

Café Høegs

Enghavevej 20 A
1674 København V

Åbningstider

Man-Ons: 09-24, Tors: 09-01, Fre-Lør: 09-02, Søn: 09-24

Kontakt

33 31 34 89
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
En af Vesterbros ældre cafeer er blevet endnu mere Vesterbro end nogensinde før.

Helt tilbage i 1997, da Vesterbro stadig kun var hænge-ud-sted for ludere og lommetyve, åbnede Café Høegs som en af de første i den bydel, der senere skulle lægge brosten til den ene café efter den anden.

Bag cafeen stod tidligere d'Angleterre-tjener Christian Høeg, der lagde navn til stedet, som de efterfølgende 16 år har skiftet ejere og stil flere gange, men beholdt det oprindelige navn.

Nyeste ejer er Michael Listov-Saabye, der sammen med sin bedre halvdel Sofie Malling, overtog stedet for et par år siden med en klar mission: De ville gøre Café Høegs særlig vesterbrosk.

»Når man åbner et sted, må man mærke efter, hvem gæsterne er, og hvor stedet ligger. Derfor har vi lavet en café, som vi synes emmer af Vesterbros DNA«, siger Sofie Malling.

De rippede derfor alverdens loppemarkeder for skæve, finurlige ting, der kunne give cafeen en stemning af mormors stue kombineret med et industrielt og nutidigt Vesterbro-look. I efteråret 2013 fik Café Høegs desuden et nyt look ude fra, da facaden blev malet turkisgrøn for at vække de travle forbipasserende på Enghavevejs opmærksomhed.

Børnefamilier og dj's
Café Høegs nuværende profil har heldigvis vist sig at appellere bredt. Gæsterne inkluderer derfor både de stamgæster, som er kommet her siden cafeens åbning og et stort nyt klientel, der omfatter studerende, selvstændige, musikere og børnefamilier.

Cafeen nyder naturligvis godt af at ligge tæt på Vega, og mange koncertgæster vælger at fortsætte på Høegs efter koncerterne. To gange om måneden er der desuden ekstra høj feststemning på Høegs, når dj's vender henholdsvis rock- og soul/funkplader.

Cafémad med ekstra twist
Ifølge Sofie Malling arbejder stedets køkkenchef for at skabe en god og inspirerende sammensætning af råvarer og give den klassiske cafémad et ekstra twist.

Derfor bliver 3-4 retter på menukortet udskiftet hver måned, så det passer til årstiden. Og med de mange cafeer og spisesteder i nærområdet på Vesterbro, bliver man ifølge Sofie Malling nødt til hele tiden at udvikle sig for at kunne holde til konkurrencen.

dinner-hoegs

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.