Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/10/11

Café Glyptoteket

Café Glyptoteket

Dantes Plads 7
1556 København V

Åbningstider

Caféen følger museets åbningstider tir-søn 11-17. Køkkenet lukker kl. 16 og serveringen indstilles 16.45, da museet skal være tomt kl. 17.

Kontakt

33 41 81 28
 

Køkkentype

Cafekøkken

Fransk/dansk

Måltider

Frokost

Atmosfære

Udsigt

 

 

 

  • Stephanie Michaud og Peter Stub overtog i sommeren 2011 Glyptotekets Café.  Foto: PR

    Stephanie Michaud og Peter Stub overtog i sommeren 2011 Glyptotekets Café.

    Foto: PR
En tidligere køkkenchef på Kanalen og hans fransk/danske kone tilbyder nu dansk/fransk frokost og dessert på byens smukkeste cafe, hvor kagedronningen Mette Blomsterberg havde konditori i 16 år.

En af byens smukkest beliggende caféer, fik i sommeren 2011 nyt værtspar. Da konditor Mette Blomsterberg efter 16 år takkede af i Glyptotekets Café, for at åbne sin egen butik i Grønnegade, slog Stephanie Michaud og Peter Stub til.

Sødt til kaffen kan du stadig få, men i mere dessert-agtige former som for eksempel kan være chokolademousse eller chokoladekage.

I Glyptotekets Café tilbyder parret danske og franske frokostretter fra 95 til 200 kroner, der overvejende er lavet af økologiske råvarer, men cafeen har ikke øko-stempel eller -certifikat.

Stephanie Michaud er datter af den legendariske franske kok, Michel Michaud, som blev hentet til Danmark for at blive den første køkkenchef på Kong Hans' Kælder, og Peter Stub er kok med livslang erfaring i det danske og franske køkken.

Stephanie Michaud har sørget for, at du kan drikke franske vine og få de farvestrålende franske macarons, som er mandel-makroner med fyld af smørcreme, når du nyder udsigten til skulpturen  "Vandmoderen", som Kai Nielsen skabte i 1921og vinterhavens palmer, der strækker sig mod loftets glaskuppel.

Du skal stadig selv betale og hente din mad ved kassen i Café Glyptoteket, og på søndage, hvor der er gratis entre til museet, kan der være kø både til mad og borde, når der er travlest.

Peter Stub har en fortid som køkkenchef på Restaurant Kanalen på Christianshavn, og åbnede i november 2010 Kultorvet 5 sammen med sin kone og Slagteren ved Kultorvet, restauranten Kultorvet 5, der lukkede i 2011 i Mads Refslunds tidligere michelinrestaurant MR.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.