Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/03/13

Café Flottenheimer

Café Flottenheimer

Skindergade 20
1159 København K

Åbningstider

Man-ons 10-22, tors 10-23, fre og lør 10-midnat (eller senere), søn 10-19.

Kontakt

35 38 32 12
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Tæt ved Rundetårn og Gråbrødre Torv ligger den lyse cafe og bar Flottenheimer, som er indrettet med et mix af Philippe Starck-stole, mønstret tapet og kronhjortegevir.

Da Café Flottenheimer i 2006 trådte ind på den københavnske caféscene, var idéen at skabe en lille oase midt i byen, hvor man kunne slappe af med en kop kaffe, få en bid mad og læse et af de mange mode- eller livsstilsmagasiner, som caféen abonnerede på. Dengang var det med to unge kvinder bag roret. I dag er der nye ejere på adressen, men navn og koncept er det samme. Kun med få ændringer.

Indretningen er blevet mere rustik. Grove murstensvægge, klassiske Tolix-stole i metal, borde i træ og sten, og et kæmpe hjortegevir på den ene endevæg af det aflange lokale har givet caféen et mere råt look. Dog bliver det rå blødt op med små dekorations-kridttavler på væggene, lysestager af udhulede birkestammer på bordene og bløde pyntepuder, som ligger henslængt i de lange træbænke, der er placeret op mod de store panoramavinduer ud mod Skindergade.

Har du baby og barnevogn med, kan du om vinteren, hvor der ikke står borde udenfor, parkere vognen på fortovet lige udenfor de store vinduer, og der er også mulighed for at give den lille en ren ble. Når den lille bliver lidt større og skal sidde med til bords, har cafeen en høj stol.

Indimellem har cafeen store selskaber, hvor det kan være svært at få plads. Vil du være sikker, så ring og check.

Læs også: De 6 gode burgere

Indenfor er der plads til ca. 40 spisende gæster, men i forårs- og sommerperioden får caféen 25 ekstra pladser, når de små pariserlignende metalborde bliver hentet op fra kælderen og stillet op langs bygningsfacaden eller på den anden side af gaden ud mod Gråbrødre Torv.

Menukortet er et klassisk københavnsk cafémenukort: brunch, salater, sandwiches, enkle varme retter (et par mexicanske) og burgere.

For at tilgodese de mange studerende, der færdes i området, er der gratis wifi og 15% rabat på al mad frem til kl. 17.00 mandag til fredag mod fremvisning af studiekort.

Hvem synes du, skal nomineres til Byens Bedste 2013?

Læs Alt om Cafe & Natteliv i København.

Brugeromtale
Oprettet af: Cafe Flottenheimer 4. jul 2012
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester