Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/03/16

Café Flottenheimer

Café Flottenheimer

Skindergade 20
1159 København K

Åbningstider

Man-ons 10-22, tors 10-23, fre og lør 10-midnat (eller senere), søn 10-19.

Kontakt

35 38 32 12
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Tæt ved Rundetårn og Gråbrødre Torv ligger den lyse cafe og bar Flottenheimer.

At træde ind på Cafe Flottenheimer er som at træde ind i en hyggelig dagligstue, hvor det er tilladt at slappe helt af og flade oven på en lang dag.

Cafeen har et hjemligt præg, og på væggene hænger gamle grammofonplader og køkkenredskaber fra 1950'erne, som giver en herlig sommerhusstemning til Cafe Flottenheimer, som dog i stedet frister med en central placering midt i København.

Det lyse lokale har fire store vinduer ud mod Skindergade og Gråbrødre Torv, så man fra sin plads ved bordet kan følge med i bylivet, der suser forbi. Der er også et par borde udenfor, som er perfekte at sidde ved om sommeren.

Foto: PR

Kortet byder på klassiske caferetter som burger, pasta (også vegetarisk) sandwiches og lækre salater, men der er også mulighed for at sætte tænderne i en ribeye fra grillen. Der er også mulighed for en righoldig brunch, som kan skylles ned med masser af god kaffe.

Cafe Flottenheimer er en dejlig oase fra hverdagen, hvor du kan slappe af med den gratis wifi og et godt udvalg af magasiner, så du bliver helt sikkert fristet til at blive hængende.

Meningen er, at cafeen skal kunne rumme alle dagens behov for nydelse, så der er selvfølgelig også mulighed for en friskshaket cocktail før eller efter middagen.

Cafe Flottenheimer tilbyder desuden at afholde dit selskab eller fest - ring blot til cafeen og hør nærmere.

Foto: PR

 

Brugeromtale
Oprettet af: Cafe Flottenheimer 4. jul 2012
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.