Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Cafe Bjørg's

Cafe Bjørg's

Vester Voldgade 19
1552 København V

Åbningstider

Man-tir 09:00-24:00, Ons-tor 09:00-01:00, Fre 09:00-02:00 , Lør 10:00-02:00, søn 10:00-24:00

Kontakt

33 14 53 20
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

Et brostenskast fra Rådhuspladsen ligger Cafe Bjørg's, som, før den blev smart cafe i 1999, hed Sir Henry's Pub, men i daglig tale blandt stamgæsterne fra Ekstra Bladet og Politiken aldrig hed andet end Hjørnet. Stedet er ikke opkaldt efter den islandske sangerinde, men efter den første indehaver Bjørg Bro, der også har drevet Cafe Sommersko, hvilken cafeen på Rådhuspladsen ligner næsten på en prik.

Cafe Bjørg's fik ny ejer i 2003, og selvom udluftningen stadig lader noget tilbage at ønske, er det en god lille hjørnecafe, hvor du kan smække din bærbare op og koble dig på det trådløse netværk. Senderen sidder bag baren, så den bedste forbindelse får du ved baren i vinduet.

Cafeen er indrettet i fransk brasseriestil med store vinduer og kæmpestore spejle over sofabænkene langs væggen. Lyset er kraftigt, og om sommeren kan du sidde udenfor på fortorvet.

På Cafe Bjørg's er du synlig, hvad enten du kommer for at sludre med en kollega efter arbejdstid ved zinkbaren, for at spise frokost med veninderne, læse avis eller drikke en halv fad.

Maden er klassisk cafemad - der er sandwich, brunch med bl.a. pandekager, kylling i karry, pasta og entrecote på menukortet.

Læs Alt Om Cafe & Natteliv i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester