Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 25/09/17

Café Bambú

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Sund café i Griffenfeldsgade rammer både veganere, vegetarer og helt normalt spisende gæster.

Chilenske Barbara Dahl er vegetar og hendes mand, danske Christopher, er veganer.

Men deres venner er ingen af delene, så de spiser hvad som helst, så længe det er sundt. Og hvordan får man sådan et venskab til at løbe rundt - man favner selvfølgelig bredt. Så det har de alle gjort og faktisk åbnet en café sammen. Den hedder Café Bambú og ligger i Griffenfeldsgade på Nørrebro.

Læs også: Ny koreansk restaurant ved Torvehallerne har bibimbab og bowls på menuen

Herinde er alle slags mennesker med forskellige livsstile og meninger mere end velkomne i den multikulturel café i et charmerende latino-dansk miljø.

'Der er aldrig nogen god grund til at være radikale eller ekstremistiske med hensyn til mad. Hvis vi gerne vil have flere til at spise vegansk, nytter det ikke noget at stå og skrige, men derimod vise dem, hvor lækkert vegansk mad kan være,' fortæller Christopher.

Foto: PR

De har taget udgangspunkt i deres egen situation og erkendt, at der i København i stigende grad er flere og flere spisesteder til vegetarer og veganere. Men hvad så, når man gerne vil mødes med venner og familie, som har andre madpræferencer?

Derfor har de udtænkt en menu, som både har smørrebrød, salater, laks, kylling og vegetariske og veganske specialiteter. Iblandt de vegetariske specialiteter kan alt bestilles i en vegansk udgave uden ekstra beregning.

Læs også: Sushi-gigant rykker ind i Nordhavn

Menukortet er overskueligt opbygget med ikoner, der viser om retten er økologisk, vegetarisk eller vegansk, og så er det ellers bare om at vælge løs blandt protein bowls, burgere og hjemmelavede kager blandt meget andet. Priserne ligger i den lave ende og kun et fåtal af retter sniger sig over 100 kr.

Her er glødepærer i det højloftede lokale lige ud til Folkets Park, som der også er direkte udsigt til fra den hyggelige udeservering, hvor man sidder blandt krydderurter. I weekenden serverer Bambú også en sund brunch, som er værd at sigte efter.

Hvad: Café Bambú
Hvor: Griffenfeldsgade 24B, Nørrebro

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.