Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/10/08

Cafe B

Cafe B

Strandvejen 235
2920 Charlottenlund

Åbningstider

Man-fre fra 11.00. Lør-søn fra 10.00. Køkkenet lukker kl. 21.00.

Kontakt

39 65 67 00
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

  • Brunch i formiddags-april-sol foran Cafe B ved Skovriderkroen. Foto: Else BjørnBrunch i formiddags-april-sol foran Cafe B ved Skovriderkroen. Foto: Else Bjørn
  • Foto: Dennis Pihl Christiansen Foto: Dennis Pihl Christiansen
  12  
Cafe B i det gamle bomhus bag Skovriderkroen serverer ambitiøs cafemad - perfekt efter en tur i skoven eller ved stranden.

Bomhuset hedder det højryggede hus bag Skovriderkroen, som tidligere har huset kroens administration. I 2008 blev huset forvandlet til cafe og spisested med fikst design, pejs bygget ind i væggen og et gedigent cafekøkken baseret på gode råvarer og respektfuld tilberedning.

På hverdage kan du få morgenmad eller en kop kaffe og en croissant med på vej videre, og i weekenden frister menukortet med masser af lækre småretter, som du selv kan stykke sammen til en brunch, der både tilgodeser den, der trænger til at få saltbalancen bragt i water efter en våd aften, og den søde tand, som elsker french toast og pandekager.

Café B er det perfekte sted at lune sig på et dampende hyldeblomstsaft eller en kop chai efter tur i skoven. Sætter du dig i den ende af det aflange lokale, hvor pejsen er bygget ind i væggen, får du hurtigt varmen i både fingre og kinder. På lune dage, kan du spise brunch og frokost i solen udenfor. Cafe har også en stor lys spiseafdeling med glas fra gulv til loft og en lille gårdhave.

Frokostmenuen består både af salater, sandwich i grov- eller rugbrød og en rigtig god burger med chilimayo og hjemmelavet agurkesalatstrimler.

Om aftenen kan du få en tallerken med små happere og sunde, varme retter med kartofler til. Og selvfølgelig desserter eller kage til kaffen. Torsten Bachmann Vildgaard, der er souschef på Noma, har tidligere været konsulent på menukortet, som efter den spanske restaurant Es lukkede på Skovriderkroen også tæller et menukort med spansk-inspirerede tapas.

Priserne er måske lidt højere, end du er vant til på de mest tarvelige caféer. Til gengæld slipper du for at se slatne nachos og andre 80'er-forekomster, der ikke ligefrem kræver en kokkeuddannelse.

Om sommeren kan du tage cafeens frappé (iskaffe på græsk manér) med til stranden, som ligger i gåafstand fra cafeen.

Café B åbnede i efteråret 2008. I Skovriderkroen ved siden af Bomhuset ligger steak-restauranten MASH, der deler Skovriderkroens kvadratmetre med natklubben Kysten.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.