Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/03/14

Café Apropos

  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
Flot indretning og mange brunch-muligheder er blandt Café Apropos attraktioner.

Det er en sand perlerække af cafeer, der møder én på Halmtorvet over for Øksnehallen. De ligger faktisk på stribe og tiltrækker hundredvis af københavnere og turister.

Siden 2002 har man kunne besøge cafeen Apropos, der byder på lidt af det hele. For her kan du invitere dine forældre på brunch, spise stor lækker middag med kæresten og drikke cocktails med veninderne en sen nattetime.

Når man ser rundt i de flotte lokaler, kan man faktisk se alle scenarierne for sig. Det her er en café, der egner sig til det meste.

Selve indretningen er faktisk en attraktion i sig selv med sin blanding af bistro, hip New Yorker-café og en vinkælder i Rom. Der er højt til loftet, store markante lamper, mørke møbler og et meget flot hjørneparti med plader fra alverdens vinbokse, der dekorerer væggene.

I midten af det hele finder man baren, hvor du kan få klassiske øl (Tuborg/Carlsberg) og masser af cocktails. Menukortet byder på bl.a. brunch, pasta, risotto, tapas og sandwich. Især morgenmad og brunch er også i høj kurs. I hverdagene kan du få morgentallerken, herre- og damebrunch, mens der i weekenden er dækket op til stor tag selv brunch.

Selv en tirsdag formiddag myldrer gæsterne ind på Café Apropos for at spise morgenmad og brunch. Fælles for dem alle er, at de kommer i selskab med andre. Ingen er kommet alene med laptoppen under armen for at arbejde. Det vidner om, at Café Apropos ikke er en arbejdsplads-café, men en café du besøger med andre.

Cafeen er stor og har plads til mange mennesker, ligesom siddepladserne ud mod Halmtorvet ligeledes kan være stopfyldte på en solskinsfyldt sommerdag.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.