Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/09/12

Café Altanen

Café Altanen

Gammel Kongevej 19
1610 København V

Åbningstider

Alle hverdage 08.00-18.00

Kontakt

51 17 86 02
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

 

 

  • Foto: Kin Bjærre Foto: Kin Bjærre
Ny cafe på Gammel Kongevej 19 kombinerer cafe med showroom for altaner.

... 

Altan.dk er en af de helt store spillere på markedet, når det kommer til altaner. Ejeren hedder Peter Knudsen og tidligere havde firmaet et altan-showroom i Greve, men ønskede at komme ind til hovedstaden, så flere mennesker havde mulighed for at se udstillingen.

Peters søn, Ulrik Knudsen, gik samtidig med en lille drøm om at åbne egen cafe, og pludselig lå der en løsning lige for; hvorfor ikke kombinere de to ting? Som tænkt, så gjort.

Så nu er lokalet på Gammel Kongevej 19 blevet indrettet som små private 'båse', som ved nærmere eftersyn er altaner i det ene rum og lidt mere gårdhave-stemning i det andet rum. Og i kælderen er der et regulært showroom, hvor der er opstillet endnu flere forskellige altaner.

'Vi reklamerer ikke med showroomet i kælderen som sådan, da jeg tror på, det skaber den bedste interesse, hvis gæsterne selv 'opdager' det. Udgangspunktet er altså, at når folk kommer ind på cafeen, har denne første prioritet, og de kommer altså ind som cafégæster. Hvis vi er heldige, går de så igen som potentielle altankunder', fortæller indehaver Ulrik Knudsen.

Cafe Altanen har skabt et lidt anderledes koncept omkring menukortet. Her finder du håndmadder - IKKE smørrebrød, men håndmadder. Altså madder, som man fik dem serveret i haven (på altanen) som barn.

Der er et stort udvalg af forskellige sodavand fra Hancock, som også passer helt perfekt ind i temaet.

Priserne holdes lave og man kan derfor få en håndmad for 25 kr. (4 for 90) kaffe og en croissant for 40 kr., eller en grovbolle og kaffe for 30 kr.

Alt brødet er i øvrigt fra Lagkagehuset, pålægget fra den præmierede Glumsø slagter, og kaffen er fairtrade fra Uganda, leveret af Caffe River. Desuden er der gratis wifi, som alle gæster kan benytte sig af.

Medarbejderne der er ansat i cafeen, er ikke uddannet i altaner, så Cafe Altanen har derfor besluttet, at der sidder en mand fra Altan.dk i cafeen hver onsdag fra 10-16, så man kan søge råd, vejledning og svar på alle spørgsmål om altaner.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Sjov ide

Rigtig sjov ide med en cafe hvor man sidder på altaner...samtidig er det så også en reklame for et altanfirma som udstiller andre altaner i kælderen.
Kaffen er ok, men udvalgte af f.eks kager når man kommer kl 14.30 er MEGET begrænset. En tør kanelgiffel eller en crossaint. Og selv om der blev sagt at de kom fra lagkagehuset, var de tørre og kedelige. Jeg gætter på at de har ligget i monteren hele dagen.
Sød betjening, men det er en rimelig standard cafe

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester