Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/10/13

Cafe 8-tallet

Cafe 8-tallet

Richard Mortensensvej 81 A
2300 København S

Åbningstider

Man-Tors: 11-22.00. Køkken 11-21.00
Fre: 11-24.00. Køkken 11-21.00
Lør: 10-24.00. Køkken 10-21.00
Søn: 10-21.00. Køkken 10-20.00

Køkkenet holder pause alle dage mellem 16.30-17.30

Kontakt

32 62 86 28
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

  • Foto: PR Foto:
  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
  12  

Er det en af de dage, hvor en tur væk fra trafiklarmen og storbypulsen er tiltrængt, er Ørestad et sundt bud på et udflugtsmål. Mange københavnere har et meget neutralt forhold til bydelen, som måske stadig er ved at finde sig selv. Men allerede nu er flere besøgsværdige steder skudt op derude.

For eksempel Café 8tallet, som ligger lige dér, hvor byen synes at slutte, og den nøgne fælled begynder. Man skal ganske vist gå et lille stykke vej fra Vestamager Station – men det er bestemt gåturen værd.

I frokosttimerne serveres her nemlig for eksempel lækre, højtbelagte smørrebrød. Pålægget varierer, men smørrebrødet kan for eksempel være belagt med fiskefillet, kartoffel, roastbeef, spejlet vagtelæg og karry-mayonnaise.

Når maven er fuld af frokostmad, og benene skal strækkes, er det heller ikke helt galt bare at kunne vade ud i det flade landskab og suge den friske, rene luft ned i lungerne, inden turen går tilbage til by, bilos og menneskemængder.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Elendig service

Havde forinden reservationen modtaget et gavekort til Brunch igennem Gavebox.dk, reserverer dagen før og siger det er med en voucher derfra.... -Ingen problemer.
Da vi ankommer lørdag formiddag bliver vi afvist, da de ikke samarbejder med Gavebox.dk mere, vi forviser da på telefonen at de stadig sælger Brunchgavekort på netop Cafe 8-tallet. Dette gør ingen forskel, og vi får som kunder ingen kompensation. Vi ville have blevet der, hvis man eventuelt tilbød gratis drikkevarer, så kunne vi godt betale de 135 kroner for brunch.
Det er immervæk Caféen ansvar at deres samarbejdspartner - selvom det er en tidligere - ikke fjerner produktet på deres hjemmeside. Kunne man give 0 stjerner havde de fået det. STRAM OP!!!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester