Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/07/18

Byens Bedste-vinder har fået solstik og giver halv pris på populær øko-brunch

  • Foto: PR Foto: PR
Nu kan du spise økologisk brunch til halv pris hos populær pizza-pusher.

Neighbourhood tog Istedgade med storm, da de for få år siden præsenterede København for de tyndeste, sprødeste pizzaer, der længe var set. Økologisk og med masser af velskænkede cocktails var de et hurtigt hit.

AOKs læsere kårede da også Neighbourhood til Byens Bedste Nye Restaurant i 2015, og restauranten har desuden været nomineret til Byens Bedste Brunch/Morgenmad. I sommeren 2017 åbnede de restaurant nummer to på adressen Frederiksborggade 20 D lige ved Nørreport.

Nu er den varme sommer steget pizza-pusheren til hovedet, og det kommer københavnske brunchfans til gode. Frem til 19. august skærer Neighbourhood nemlig 50 procent af prisen på den populære brunch, som består af bl.a. morgenmadspizza, bloody mary-østers og saltede vafler med manchegocreme og parmaskinke.

Tilbuddet gælder både på restauranten på Vesterbro samt i Indre By.

I bedste Neighbourhood-stil kan man selvfølgelig drikke cocktails til sin brunch - fx en Bloody Neighbour med vodka, whiskey, tomatjuice, selleri og rimet glaskant eller en Garden Party med gin, agurk, basilikum, karse og friskpresset citron.

Hvad: Halv pris på brunch (gælder ikke drikkevarer)
Hvor: Istedgade 27, København V og Frederiksborggade 20 D, København K
Hvornår: Alle ugens dage fra kl. 10-16 i Frederiksborggade og i weekenderne 10-16 på Istedgade. Fra 30. juli til og med 19. august.