Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/10/18

Byens Bedste-vinder fejrer fødselsdag med gratis øko-øl og cocktails til halv pris

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
De næste weekender Københavns pizza- og cocktailpusher Neighbourhood sin fødselsdag, og alle er inviteret med.

Det hele startede på Istedgade, hvor Neighbourhood i 2015 rykkede ind i det hippe kvarter og præsenterede københavnerne for tynde, sprøde pizzaer ledsaget af økologiske cocktails. Dengang kårede AOKs Neighbourhood til Byens Bedste Nye Restaurant i 2015.

Siden er det blevet til en toer på adressen Frederiksborggade 20 D lige ved Nørreport. Det er på sidstnævnte adresse, at Neighbourhood fra på fredag fejrer sin fødselsdag. Det sker blandt andet med gratis øko-øl og cocktails til halv pris.

Øllet hedder Neighbourhood Brew og er brygget på Nørrebro Bryghus. Det kan drikkes på husets regning fra 16.00-17.30 på fredag. Der vil også være halv pris på cocktails både fredag og lørdag d. 5. og 6. oktober - og igen d. 12-13 Oktober kl 23.00-01.00

Foto: Ikke oplyst

Besøget kan være en anledning til at gå om bord i et cocktailkort, der tæller i alt otte signaturcocktails, som er hjemmelavede, økologiske og produceres fra bunden i baren. Man kan for eksempel kaste sig ud i en »Garden Party« bestående af en agurk/basilikum-gin med hjemmelavet basilikumssirup og citron eller en »Coco Mango« - en brasiliansk cocktail med appelsininfuseret rom med mango, ingefær, limepuré og kokosskum. Plus de klassiske, naturligvis. Alle cocktails koster 95 kr.

Fredag og lørdag vil djs sørge for musikken - de næste weekender kan pizzaer og cocktail ledsages af toner fra blandt andre SCHAARUP, Ian Bang, Elias Gozal og Shymon.

Hvad: Neighbourhood fejrer fødselsdag
Hvor: Neighbourhood, Frederiksborggade 20 D st., København K
Hvornår: Gratis øl: 5 okt 16.00 - 17.30. Halv pris på Cocktails: 5-6 & 12-13 oktober 23.00-01.00