Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/09/17

Byens Bedste-vinder åbner toer i Indre By

  • Foto: PR Foto: PR
Café Social åbner mandag i Indre By.

Social vandt titlen Byens Bedste Cafe 2017 og mandag 4. september åbner de så en lillesøster. Den ligger lige ved Kultorvet, nærmere betegnet Sankt Gertruds Stræde 4.

De tre ejere, Sebastian Streit Jeppesen, Frederik Nemo Andersen og Yussuf Poulsen er klar til at servere velkendte sager.

Læs også: Byens Bedste-nomineret åbner ny biks på Vesterbro

Herinde kan man selvfølgelig stadigvæk få fingre i deres favoritter - f.eks. Go’morgen brættet og deres hjemmelavede grøntsagvafler - og ligesom på deres café på Peblinge Dosseringen 4 er hele menuen glutenfri.

De har også hjemmebagt zucchinibrød, chiagrød, acaibowls, mangoshakes og meget mere på menuen.

Indretningen er som sædvanlig bygget af ejerne selv med bæredygtigt egetræ fra Gribskov og er i allerhøjeste grad en reflektion af Socials personlige stil og stemning. Ejerne ønsker at give gæsten hvad de selv har efterlyst i en cafe - hyggelige lokaler med god stemning, mad og drikke som går hånd i hånd, baristaer med et smil på læben og rigtigt god kaffe.

Læs også: Legendarisk café på Kultorvet lukker og bliver til ambitiøs ølbar

Hos Social bliver kaffen leveret af Copenhagen Coffee Lab, og er udvalgt på tre præmisser: smag, økologi og bæredygtighed. De har valgt en lystristet brasiliansk bønne som den primære espressobønne, og som supplement har de også en mørkristet indonesisk bønne på kortet.

Hvad: Social Sankt Gertruds Stræde
Hvor: Sankt Gertruds Stræde 4, Indre By
Hvornår: Åbnede mandag 4. september