Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 24/08/17

Byens Bedste-vinder åbner gigantisk burgerbar i Kødbyen

  • Foto: PR Foto: PR
Så bliver der igen fyret med store kanoner i den uendelige københavnske burgerkrig.

Der er igen gang i burgerkanonerne. Nyeste skud er dog et ordentligt brag og kommer fra Byens Bedste Burger-vinder 2012, 2014, 2015 og 2016 - Cock's & Cows.

Se billederne: Cock's & Cows sejrede til Byens Bedste i Vega

Nærmere betegnet bliver det i Kødbyen, at det überpopulære burgerbrand får deres nye filial. Kædens fem andre restauranter ligger på Gammel Strand, på Rosenvængets Allé, Ravnsborgade, Prags Boulevard og på Hotel SP34 ved Jarmers plads i Indre By.

Tjek også: Er det her Københavns vildeste burger?

Cock’s & Cows Kødbyen åbner i slutningen af september på adressen Kødboderne 9. Det er lige overfor Inco og i de lokaler Nose2Tail – Meat & Seafood tidligere lå i.

Hvad de fleste måske ikke husker i dag, så var Cock’s & Cows tilbage i 2010 en af de første restauranter til at kombinere restaurant med cocktailbar - og den tradition fører de nu atter videre i Kødbyen.

Læs også: Om lidt åbner tre-etagers cocktailbar og gourmetrestaurant i toppen af Axel Towers

Cock’s i deres navn står nemlig hverken for haner eller det mandelige kønsorgan, men er derimod for cocktails. Restauranten vil i alt være på 500 kvm og have 130 seatings, men endnu flere kan nyde stemningen i den store cocktailbar, som følger med oveni hatten.

Det ekstra store fokus på cocktails betyder også, at der bliver lavet et helt nyt og særligt cocktailkort til Kødbyen. Fredag og lørdag skrues der op for feststemningen med live djs og udvidet åbningstid til kl. 02.00.

Læs også: Christianshavn har fået ny biks med fråderen issandwich

»Jeg har selv en baggrund i det Københavnske natteliv og jeg er simpelthen så glad for at det endeligt er lykkedes os at åbne i Kødbyen. Vi glæder os helt vildt til at være en del af miljøet på Vesterbro og give festen i Kødbyen endnu et spark opad,« fortæller partner Daniel Knuttel.

Hvad: Cock's & Cows Kødbyen
Hvor: Kødboderne 9, Vesterbro
Hvornår: Forventet åbning ultimo september 2017