Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/12/17

Burger-favoritten Jagger åbner på travl shoppinggade

  • Så er der endnu flere burgere til folket. Foto: Simon Lau

    Så er der endnu flere burgere til folket.

    Foto: Simon Lau
Så kan burgerglade shoppere godt begynde at glæde sig.

Burgerkrigen står aldrig stille i København. Den ene burgerbar efter den anden popper op og serverer mange danskeres fastfood-favorit. Nu kan shoppeglade københavnere også få stillet deres burger-sult.

Den populære minikæde Jagger åbner endnu en butik, og denne gang bliver det på Købmagergade - det er den femte Jagger, som Rasmus Oubæk og hans hold åbner inden for halvandet år.

Og Rasmus Oubæks kokkekarriere er ikke som de flestes. Han snobber nærmest bevidst nedad.

I starten af hans kokkerier var han på den hedengangne to-stjernede Kommandanten, så åbnede han sin egen Oubæk, som sørme også fik en Michelin-stjerne. Det pis gad han ikke, så han forvandlede den til en bistro med bearnaise i højsædet, solgte den fra og var en overgang inde over Mash.

Læs også: Vild skov-restaurant er rykket til byen

Og siden gjorde han så 'come-back' med blandt andet Retour, Pluto og Gorilla, der i dén grad har fået fat i københavnerne med letforståelig yummie-mad.

I midten af 2016 tog han så skridtet fuldt ud og åbnede det deciderede fastfood-sted Jagger.

Med sig har han Bjørn Jacobsen og Christian Brandt - som alle også tidligere har været prominente skikkelser på netop Pluto og Gorilla.

Læs også: Tidligere Michelin-kok åbner fast food-paradis

Konceptet bliver det samme som på de fire øvrige restauranter.

»Det her bliver vores restaurant nummer fem, og vi bliver ved med at udvikle Jagger-konceptet. Vi har investeret i vores egen burgerbollefabrik, og menukortet opdateres løbende med fastfood produceret af friske råvarer og et ordentligt håndværk. Og allerede nu kan vi sige, at der er flere restauranter på vej,« siger Christian Brandt, medstifter af Jagger.

Læs også: Nu åbner Jaggers burgerbiks på Frederiksberg

Hvad: Jagger Fast Food Købmagergade
Hvor: Købmagergade 43, 1150 Kbh K
Hvornår: Åbner fredag 15. december kl. 11