Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/04/08

Bryggeriet Apollo

Bryggeriet Apollo

Vesterbrogade 3, Tivoli
1620 København V

Åbningstider

Man-tor 11.30-24.00, fre-lør 11.30-02.00, søn 15.00-24.00

Kontakt

33 12 33 13
 

Køkkentype

Andre

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsmiddag

 

 

 

  • Foto: Jeppe Michael Jensen Foto: Jeppe Michael Jensen
I bryggeriet Apollo serveres frisk, hjemmebrygget fadøl i mål lige fra 25 cl. centiliter til et 2 liters anker. Til øllet fås bratwurst med sennep og smør, saftige spareribs eller ovnbagt rødspætte. For børn under 12 år fås halve portioner til halv pris.
Bryggeriet Apollo åbnede i det gamle Apollo-teater ved siden af Tivoli i 1990. I flotte kobberkedler brygger stedet restauranten selv sit øl; en øl af pilsnertypen og månedens special-øl. Det er værd at smage på, og i kælderen kan du drikke det ved langborde med udsigt til gærkælderen. Bryggeriet Apollo, der hænger sammen med A Hereford Beefstouw-restauranten og lokalet er lyst med store vinduer og ovenlys.

Maden
Ved tunge træborde på klinkegulv kan du spise øl-egnet mandemad som spare-ribs, kyllingevinger med nachos og nürnberger brätwurste, som er små, gode pølser, der minder om en grov og godt krydret hjemmelavet medister. Men menukortet har også lettere, mere dame-egnede retter. For børn under 12 serveres halve portioner, til halv pris.

Øllet
Tolv gange om året lanceres månedens bryg. For eksempel Porse, med en alkohol procent på mere end fem. Og selvfølgelig en julebryg i november og december. Øllet serveres efter ønske i de helt specielle, belgiske glas Kwak, som det er lidt af en kunst at drikke af. Øllet serveres i mål lige fra 25 cl til et 2 liters anker. Vin fås både pr glas og flaske.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.