Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/06/16

Bryggen 11

  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj

Islands Brygge er gennem årene blevet en mere og mere populær oaser at hænge ud på med familie og venner.

Om sommeren fyldes plænerne langs havnen med picnictæpper, grillhygge, badelystende mennesker og dem, der bare vil sidde og nyde en kaffe, øl eller is i solen langs vandet.

Og hvis det er is, man går efter, bør man slå et smut forbi Bryggen 11. En isbar, der bestemt ikke er ny, men derimod en af de gode gamle, der stadig kan sit kram. Her få man hjemmelavet italienske is, der virkelig smager af sommer.

Smagsvarianterne er både traditionelle og eksperimenterende - med alt lige fra jordbær til hvidchokolde m. blåbirkes og citron. Her kan man vælge mellem is i bæger og vaffel. En is med to kugler koster 30 kr. Man kan ikke få guf eller krymmel på, men flødeskum eller flødebolle til 6 kr.

Derudover kan man også købe en islagkage (lille til 160 kr.) eller tage en boks is med hjem (500 ml til 70 kr.). Ud over is sælges der også kaffe, milkshakes og smoothies i den hyggelige lille isbar.

Hvad: Bryggen 11
Hvor: Islands Brygge 11, København S

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.