Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/07/15

BrewPub København

BrewPub København

Vestergade 29-31
1456 København K

Åbningstider

Man - Tor: 12 - 24
Fre - Lør: 12 - 22
Aftenmenu til : 22:00
Søndag: Lukket
PUB:
Man -Tor: 12 - 24
Fre - Lør: 12 - 02
Pubmenu til : 22:30
Søndag : Lukket

Kontakt

33 32 00 60
 

Køkkentype

Andre

Måltider

Frokost

Middag

Atmosfære

Klassikere

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
BrewPub er en bar og restaurant med eget mikrobryggeri og et stort udvalg af af øl. Om sommeren kan du spise ude i gårdhaven.

BrewPub ligger tæt på Rådhuspladsen og er en bar og restaurant med eget mikrobryggeri og et stort udvalg af øl.

Du går ind ad porten og ind i gården, hvor du finder indgangen til pubben og restauranten, som er indrettet i en tidligere cykelkælder.

14 fadølshaner flyder med eget og andre bryggeriers gode øl, og baren har også et større udvalg af spændende flaskeøl fra nær og fjern. Vil du gerne smage flere øl og bevare evnen til at cykle hjem, kan du bestille et bræt med små shots med fem smagsprøver.

Pub-afdelingen har sit eget spisekort, som gælder hele dagen. Her kan du f.eks. få en burger, fish 'n' chips og pie med steak i engelsk stil og salat.

Ofte har BrewPub særlige tilbud, som du kan se på deres website.

Selvom køkkenet ofte bruger både gæret og ugæret øl i maden som ingrediens, betyder det langt fra, at maden smager af øl. Øllet bruges f.eks. til at marinere kød eller til at give den rette sødme, fylde eller bitterhed i retten. Brødet bliver bagt med maltet korn, og til nogle typer bruges ølgær, ligesom humle imellem anvendes som krydderi.

I restauranten er køkknet ambitiøst og menukortet stort med frokostretter både med og uden kød og en aftenmenu, som er matchet til med en ølmenu af husets mange øl. Selvom spisekortet især er skabt til at spille sammen med udbuddet af øl, kan du også få vin på BrewPub. Vinkortet er overvejende oversøisk, altså vine fra Sydamerika, USA, Sydafrika og Australien.

Om sommeren kan du sidde i den idylliske, store gårdhave, hvor der er læ og lyse nætter.

Foto: PR

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.