Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/01/12

Brdr. Price i Tivoli

Brdr. Price i Tivoli

Vesterbrogade 3
1620 København V

Åbningstider

Restauranten er åben kl. 12-23.30
Køkkenet er åbent kl. 12‐15 til frokost
og kl. 17.30‐22 til aften
 

Køkkentype

Fransk/dansk

 

 

 

  • James (tv) og Adam Price i deres nye restaurant bag Nørreport, som åbnede 1. decmeber 2012. Her kigger brødrene over skulderen på en af kokkene, der står i Spisekøkkenet. Foto: Camilla RøndeJames (tv) og Adam Price i deres nye restaurant bag Nørreport, som åbnede 1. decmeber 2012. Her kigger brødrene over skulderen på en af kokkene, der står i Spisekøkkenet. Foto: Camilla Rønde
Brødrene Prices nyåbnede restaurant er ikke færdigbygget, før de åbner endnu en restaurant. Se her hvor.

Rygter har løbet længe, men i dag offentliggør Tivoli, at det er ganske vist: Brdr. Price åbner endnu en restaurant, hvor Paul Cunninghams michelin-restaurant The Paul før lå ved siden af Glassalen.

Da James og Adam Price sammen med de dygtige og solvente folk fra Dragsholm i december 2011 åbnede restauranten Brdr. Price i Rosenborggade mellem Nørreport og den tyske kirke, stod et af de mest imponerende lokaler endnu ikke færdigt, og en opgang til terrassen ud mod gaden og kirken var endnu ikke bygget.

Alligevel kaster de travle brødre sig sammen med Dragsholm ud i et nyt, stort restaurant-projekt allerede i april 2012, når Tivoli åbner.

Hvor Paul Cunninghams michelin-restaurant The Paul lukkede i 2011, har Price'rne sagt ja tak til at rykke ind. Modsat restauranten i Rosenborggade, hvor menukortet er dansk/fransk og en anelse anglofilt, kommer Brdr. Price i Tivoli til at servere smørrebrød til frokost og gode, danske retter om aftenen.

Hyggen og det personlige touch uden al for megen alvor, skal være fællesnævner for begge restauranter.

Kun tiden vil vise, om Brdr. Price i Tivoli vil sælge en samlet pakke bestående af middag i restauranten og smør-show i Glassalen bagefter.

Det forlyder, at også den det moderne steakhouse MASH blev inviteret ind i Glassalen, men takkede nej.

Læs hvorfor Adam Price kalder Tivoli for Vatikanet og hvad mormor-køkken med kniplinger er.

Komponisten James Price og forfatteren Adam Price fik deres fælles gennembrud med tv-programmet "Spise med Price" og har siden fyldt forsamlingshuse og haller i provinsen med deres foredrag med omkvædet Riiigeligt smør.

Glassalens restaurant er lys og romantisk. Poul Henningsen er manden bag den nostalgiske vinterhavestil, som Glassalen blev genskab i, efter den var nedbrændt ved shalburgtage i 1944.

Læs anmeldelsen af Brdr. Prices restaurant i Rosenborggade

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester