Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/01/12

Brdr. Price i Tivoli

Brdr. Price i Tivoli

Vesterbrogade 3
1620 København V

Åbningstider

Restauranten er åben kl. 12-23.30
Køkkenet er åbent kl. 12‐15 til frokost
og kl. 17.30‐22 til aften
 

Køkkentype

Fransk/dansk

 

 

 

  • James (tv) og Adam Price i deres nye restaurant bag Nørreport, som åbnede 1. decmeber 2012. Her kigger brødrene over skulderen på en af kokkene, der står i Spisekøkkenet. Foto: Camilla RøndeJames (tv) og Adam Price i deres nye restaurant bag Nørreport, som åbnede 1. decmeber 2012. Her kigger brødrene over skulderen på en af kokkene, der står i Spisekøkkenet. Foto: Camilla Rønde

I april 2012 åbnede James Price og Adam Price restauranten Brdr. Price i Tivoli.

Hvor Paul Cunninghams michelin-restaurant The Paul lukkede i 2011,  sagde Price'rne sagt ja tak til at rykke ind. Modsat restauranten i Rosenborggade, hvor menukortet er dansk/fransk og en anelse anglofilt, serverer Brdr. Price i Tivoli smørrebrød til frokost og gode, danske retter om aftenen.

Læs hvorfor Adam Price kalder Tivoli for Vatikanet og hvad mormor-køkken med kniplinger er.

Komponisten James Price og forfatteren Adam Price fik deres fælles gennembrud med tv-programmet "Spise med Price" og har siden fyldt forsamlingshuse og haller i provinsen med deres foredrag med omkvædet Riiigeligt smør.

Glassalens restaurant er lys og romantisk. Poul Henningsen er manden bag den nostalgiske vinterhavestil, som Glassalen blev genskab i, efter den var nedbrændt ved shalburgtage i 1944.

Læs anmeldelsen af Brdr. Prices restaurant i Rosenborggade

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.