Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/11/12

Brdr. Price bliver større

  • Foto: Camilla Rønde Foto: Camilla Rønde
De to kendte madører og restauratører har endnu engang lagt sig ud. Men denne gang er det ikke på grund af 'riiiigeligt smør'.

...

Adam og James Price åbnede december 2011 deres første restaurant. Den lå i forlængelse af brødrenes vanvittig populære madprogrammer, der havde fået hele landet til at storme i køkkenet og sige 'riiigeligt smør' ved enhver given lejlighed.

Deres restaurant i Rosenborggade havde oprindeligt plads til 50 gæster, men det har langt fra vist sig at være nok. Så nu har de to herrer lagt sig ud, så der nu er plads til yderligere 80 gæster.

'Spisekøkkenet' er stadigvæk stedet for det uformelle, hurtige måltid med en enkelt ret eller to (eller tre eller fire). Her kan du opleve Price-klassikeren Farmors Æg, spise muslinger, få Pricernes hjemmelavede pølser, en lille steak frites eller fiskesuppe. Hvis du da ikke er på kur og nøjes med en gang kaviar til 400-500 kroner.

'Spisestuen' er dækket med hvid dug og har et mere voluminøst menukort, hvor hovedretterne rækker fra Adam Prices fiskelasagne på kuller over cassoulet, boeuf stroganoff som far John lavede den, og den store, bornholmske Bouillabaisse.

Ud over udvidelsen, samt deres restaurant i Tivoli er brødrene også på udkig efter nye steder, hvor de kan åbne endnu flere madglade etablissementer.

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Er Price prisen værd?

Jeg vil da håbe, at restauranten i Rosenborggade er bedre at besøge end den i Tivoli, hvor både mad og betjening ikke var noget at skrive hjem om, da jeg var der med et selskab i juni.