Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 10/11/11

Brdr. Price

Brdr. Price

Rosenborggade 15-17
1130 København K

Åbningstider

Man-Søn 12-15 og 17:30-22.30. Spisekøkken: Søn-Ons 12-22, Tors-Lør 12-23. Baren er åben til 01 (søndag dog til 24).

Kontakt

38 41 10 20
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Fransk/dansk

 

 

 

  • Adam Price i restauranten Brdr. Price 10 dage før åbningen i 2011. Foto: LISELOTTE SABROEAdam Price i restauranten Brdr. Price 10 dage før åbningen i 2011. Foto: LISELOTTE SABROE
  • Foto: Claus Bech Foto: Claus Bech
  • Brødrene Price fotograferet i 1999. Foto: Bent SmidstrupBrødrene Price fotograferet i 1999. Foto: Bent Smidstrup
I Rosenborggade har de to tv-entertainere sat deres livretter, som er alt fra bankekød til kaviar, på spisekortet.

...

"Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Det skal ikke være finere end alle kan være med. Hvad vil vi servere? Alt det vi elsker selv. Fra bankekød til kaviar. Dybest set vil vi gerne prøve at skabe en restaurant, hvor vi selv ville have lyst til at komme og spise" skriver Adam og James Price i deres manifest om restauranten Brdr. Price, som åbnede 1. december 2011.

Brdr. Price bliver åben både til frokost og aften alle ugens dage, og serverer hele december old school julefrokostmad som Pricernes karrysild, sylte med lammefjords-rødbeder og grov sennep og confiteret lår af en cannette (lille and, red). Efter jul bliver frokosten af mere kosmopolitisk tilsnit.

Restauranten er delt op i to afdelinger:

Spisekøkkenet er stedet for det uformelle, hurtige måltid med en enkelt ret eller to (eller tre). Her kan du opleve Price-klassikeren Farmors Æg, spise muslinger, få Pricernes hjemmelavede pølser, en lille steak frites eller fiskesuppe. Hvis du da ikke er på kur og nøjes med en gang kaviar til 400-500 kroner.

Spisestuen er dækket med hvid dug og har et mere voluminøst menukort, hvor hovedretterne rækker fra Adam Prices fiskelasagne på kuller over cassoulet, boeuf stroganoff som far John lavede den, og den store, bornholmske Bouillabaisse.

Også James Prices porre-morkel-strudel, som han demonstrerede i andet program af 4. sæson af tv-programmet Spise med Price, der gik i luften 2. november, er på menuen.

Se priser og flere retter på menukortet på Brdr-Price.dk

Restauranterne og baren, hvor du kan drikke en cocktail, ligger på 1. sal., hvor der, når vejret er venligt, er udgang til en østvendt terrasse. Køkkenet ligger i en høj kælder, hvor der også er en lille spisebar, som er beregnet til gæster, der ikke har bestilt bord.

Restaurantchef fra Formel B
Bag Brdr. Price står foruden brødrene Price også Mads Bøttger, der ejer Dragsholm Slot, hvor Adam Price har siddet i bestyrelsen samtidig med at han var madanmelder på Politiken, og direktøren fra Dragsholm Slot, Claus Fribo.

Brødrene overlader køkkenet til en professionel kok og hyret Martin Riber som køkkenchef. Han er oprindelig fra Svendborg, udlært fra Formel B og har efter et halvt år på Dragsholm Slot været på Sletten Kro indtil oktober 2011. Restaurantchefen hedder Jessica Le Lay.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Spise med Price? Ja tak!

Min hustru og jeg var hos Brdr. Price i Rosenborggade den 11.04.2014. Til at starte med kom et meget lækkert brød med smør på bordet.
Til forret valgte vi begge carpaccio. Den var superlækker, kødet silkeblødt og smørmørt og i samspil med den let krydrede dressing, parmesan og et par basilikumblade udgjorde det en fint afstemt ret. Konsistenserne og smagsnuancer supplerede hinanden rigtig godt. Til hovedret fik vi begge helleflynder med hollandaise. Vi valgte at dele en salat og en kartoffelmos som sideorders. Igen en rigtig lækker ret med et stort flot stykke fisk, med sprøde gulerødder og lun spinat. En rigtig lækker og mættende ret. Hvis man skal være MEGET krakilsk kunne fisken måske have fået 10 sec. mindre men så er vi også virkelig ude i petitesser. Til dessert fik jeg en rigtig god creme brulee og hustruen fik citrontærte med marrengs. Igen to pæne portioner og vi var godt mætte efter de tre retter til trods for at der gik en pæn bid af citrontærten ud. Alt i alt en virkelig god aften. Hvis man er til det meget eksperimenterede køkken er Brdr. Price ikke stedet; men hvis man vil have veltillavet mad af folk der virkelig kan deres kokkehåndværk og samtidig blive mæt er Brdr. Price bestemt et besøg værd. Vi kommer helt sikkert igen.

 

Not worth visiting

It's a shame really. Apparently they used to run a good restaurant and serve great food but they don't anymore. Maybe TV "fame" has made them lose focus, who knows, but here's what's for certain: the quality of food is below average, both the of quality of produce and also the preparation (tough, overcooked steaks, fries dripping with fat) and service (sadly understaffed and disorganized). We ate their with our company, 20+ people and we'd ordered the menu several weeks in advance. With plenty of time for preparation this is what we experienced: when we arrived, the welcome drinks were not prepared and 1 poor fellow was working both the draught and distributing the drinks. As you can imagine, that wasn't a winning combination and I had to step in and help him after 15 minutes had passed and only 6 people in our party had a drink in their hands. The appetizer was bland, the main course was only partially eaten by 2/3 of our party, see above, (and they were hungry!) and a very mediocre creme brulée finished off the lacklustre culinary affair. The dinner was meant as a celebration for our team in recognition excellent work but it was an extremely disappointing experience with a lot of negative feedback from people over the following day. I sent a mail to the restaurant to let them know that the experience had not been optimal and I gave specific examples. Three weeks on I haven't heard a word from them. The good news is that Copenhagen is a mecca for great dining in all price categories. The bad news is that Brdr. Price isn't one of them and isn't worth your time or money. Do yourself a favour and dine elsewhere.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester