Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/08/14

Brdr. Price

Brdr. Price

Rosenborggade 15-17
1130 København K

Åbningstider

Man-Søn 12-15 og 17:30-22.30. Spisekøkken: Søn-Ons 12-22, Tors-Lør 12-23. Baren er åben til 01 (søndag dog til 24).

Kontakt

38 41 10 20
 

Køkkentype

Fransk/dansk

 

 

 

  • Adam Price i restauranten Brdr. Price 10 dage før åbningen i 2011. Foto: LISELOTTE SABROEAdam Price i restauranten Brdr. Price 10 dage før åbningen i 2011. Foto: LISELOTTE SABROE
  • Foto: Claus Bech Foto: Claus Bech
  • Brødrene Price fotograferet i 1999. Foto: Bent SmidstrupBrødrene Price fotograferet i 1999. Foto: Bent Smidstrup
I Rosenborggade har de to tv-entertainere sat deres livretter, som er alt fra bankekød til kaviar, på spisekortet.

...

"Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Det skal ikke være finere end alle kan være med. Hvad vi serverer? Alt det vi elsker selv. Fra bankekød til kaviar. Dybest set vil vi gerne prøve at skabe en restaurant, hvor vi selv ville have lyst til at komme og spise" skriver Adam og James Price i deres manifest om restauranten Brdr. Price, som åbnede 1. december 2011.

Brdr. Price bliver åben både til frokost og aften alle ugens dage.

Restauranten er delt op i to afdelinger:

Spisekøkkenet er stedet for det uformelle, hurtige måltid med en enkelt ret eller to (eller tre). Her kan du opleve Price-klassikeren Farmors Æg, spise muslinger, få Pricernes hjemmelavede pølser, en lille steak frites eller fiskesuppe. Hvis du da ikke er på kur og nøjes med en gang kaviar til 400-500 kroner.

Spisestuen er dækket med hvid dug og har et mere voluminøst menukort, hvor hovedretterne rækker fra Adam Prices fiskelasagne på kuller over cassoulet, boeuf stroganoff som far John lavede den, og den store, bornholmske Bouillabaisse.

Også James Prices porre-morkel-strudel, som han demonstrerede i andet program af 4. sæson af tv-programmet Spise med Price, der gik i luften 2. november, er på menuen.

Se priser og flere retter på menukortet på Brdr-Price.dk

Restauranterne og baren, hvor du kan drikke en cocktail, ligger på 1. sal., hvor der, når vejret er venligt, er udgang til en østvendt terrasse. Køkkenet ligger i en høj kælder, hvor der også er en lille spisebar, som er beregnet til gæster, der ikke har bestilt bord.

Restaurantchef fra Formel B
Bag Brdr. Price står foruden brødrene Price også Mads Bøttger, der ejer Dragsholm Slot, hvor Adam Price har siddet i bestyrelsen samtidig med at han var madanmelder på Politiken, og direktøren fra Dragsholm Slot, Claus Fribo.

Brødrene overlader køkkenet til en professionel kok og hyret Martin Riber som køkkenchef. Han er oprindelig fra Svendborg, udlært fra Formel B og har efter et halvt år på Dragsholm Slot været på Sletten Kro indtil oktober 2011. Restaurantchefen hedder Jessica Le Lay.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.