Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/07/14

Brasserie Degas

  • Brasserie Degas på Gl. Kongensvej i København. Foto: Kasper PalsnovBrasserie Degas på Gl. Kongensvej i København. Foto: Kasper Palsnov

Ærkefranske Brasserie Degas er ikke nogen nyhed, faktisk har restauranten eksisteret på forskellige adresser siden før bistro-bølgen indtog København. Efter at have overladt Trommesalen 5 til Retour Steak det forgangne år er Degas åbnet i seneste reinkarnation et stykke nede ad Gammel Kongevej.

Trods den nomadeagtige adfærd viste alt sig dog at være ved det gamle, da vi forleden lagde vejen forbi Degas. Faktisk måtte jeg undervejs knibe mig selv i armen for at sikre, at jeg ikke i drømme var havnet i en af Georg Gearløs’ tidsmaskiner, som havde kastet mig 30 år tilbage i tiden: Kortet var en nærmest nøjagtig gengivelse af 1980ernes franske køkken: Rosastegt andebryst, ballotine af pighvar, oksefilet med pebersauce, mørbraden fra samme dyr med foie gras og trøfler, snegle med kryddersmør, crème brûlée og jordbær i januar. Samt en fransk tjener, der, som snack serverede friskbagte gougères (»vandbakkelser« med ost fra Bourgogne) med en accent så tyk som i en sæbeopera.

Læs hele anmeldelsen af Degas her.

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.