Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/03/11

Brasserie Degas

Brasserie Degas

Trommesalen 5
1614 København V

Åbningstider

Man-tor 11-24, lør og søn 11-02, søn 11-24.

Kontakt

33 22 28 26
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Fransk

Konditorier

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

 

 

 

  • En af de mange kager til 45 kroner på Degas. Foto: Else BjørnEn af de mange kager til 45 kroner på Degas.
  • En af Degas' kager til 45 kroner. Foto: Else BjørnEn af Degas' kager til 45 kroner. Foto: Else Bjørn
  12  
Tæt på Vesterport og Imperial-biografen ligger Degas, som både er et konditori, en frokostrestaurant og et fransk brasserie.

Mellem Vesterport og Vesterbrogade ligger Trommesalen. Gaden har sit sære navn, fordi her i 1671 blev anlagt et kvægtorv, og når det åbnede om morgenen, skete det med trommehvirvler.

I dag er de køer og lam, du møder på Trommesalen, stegte. Brasserie Degas åbnede i nummer 5 i marts 2011, hvor der engang lå en køkkenforretning. Bag konditoriet og restauranten står tre franskmænd: Richard Jeudy og kokken Patrick Puget, der engang havde restauranten Degas i Jernbanegade og Stephane Viano, som før har haft vinbaren Bacchus, hvor Mikkeller i dag har sin ølbar.

Til venstre i lokalet er indrettet et lille konditori med cafeborde og franske konditorkager, der næsten ser for perfekte ud, og macarons i pangfarver i glasmontrer. Kagerne koster 45 kroner og de små makroner, der er lagt sammen med smørcreme eller chokoladecreme 10 kroner stykket.

Ved cafebordene kan du hele dagen spise sandwich, muslinger, en croque monsieur eller madame, en salat, en suppe eller en omelet.

Restaurantens retter er, bortset fra en sildetallerken til frokost, franske. Om aftenen kan du vælge mellem tre forretter, tre hovedretter og tre desserter til under 300 kroner. I brasseriet er bordene dækket med hvid dug: Her er  plads til 45 gæster.

Se menukortet på Degas eget website.

På vinkortet finder du ud over franske vine, hvoraf en del stammer fra Bacchus, vin fra Tyskland, Italien, men også Australien, New Zealand og Californien.

En stor firkantet bar med en spisebar på siden ud mod gaden er centrum af lokalet. Resten af restauranten er dækket op med borde med dug på. Toiletterne ligger bag om baren.

Brasserie Degas er nabo til stripklubben La Dolce Vita, hvis du har appetit af mere af det søde liv.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Utroligt til den pris

Som tidligere stamgæst fra tiden i Jernbanegade, var glæden stor, da min hustru og jeg opdagede, at Degas nu var åbnet igen. Vi bookede straks bord og kunne til vores store glæde genkende såvel maden, som den gode stemning.
Jeg vil ikke gå i detaljer med hele menuen, da vi kom godt omkring i menuen, men prøv lige sneglene når i kommer derned. De fås ganske simpelt ikke bedre. Køkkenet præsterer i den grad ud over forventning. At man kommer derfra stopmæt, uden at være lænset er en fornøjelse. Den bedste anbefaling herfra
Og så er deres Macarons helt geniale

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester