Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Brasserie Chit Chat

  • Foto: PR Foto: PR
Cafe Chit Chat ligger midt i byen og er et brasserie; det vil sige både cafe og restaurant.Brugeromtale

Ordet "brasserie" kan dække over forskellige typer steder – nogle er nærmest kun caféer med et let udvidet spisekort. I den modsatte ende af skalaen finder man Brasserie Chit Chat, som har valgt at satse helt på det bedre franske og internationale middagskøkken.

Brasserie Chit Chat's ny ejer har været 26 år i brancher, heriblandt på Søllerød kro og tiltrådte i april 2006 efter 3 et halvt år på Restaurant Alsace.

Man kan efter behag sammensætte fra to til tre retter fra menuen. Spisekortet skifter hver måned, afhængigt af sæsonens bedste, friske råvarer. Ikke mindst desserterne er populære blandt stedets mange stamkunder.

Det fyldige vinkort, som løbende udskiftes for at harmonere med maden, præsenterer et godt udvalg af vine fra sydeuropa og resten af verden. Ikke mindst de mousserende vine er et ekstra kig værd.

Udover det gode køkken, lægger Chit Chat særlig vægt på service: Gæsterne behandles som venner af huset med opmærksom og personlig betjening og vejledning.

Brasserie Chit Chat er med sin centrale beliggenhed tæt ved Strøget og Rådhuspladsen velegnet til afholdelse af større selskaber.

Husets enkle og atmosfærefyldte omgivelser indbyder til festlige arrangementer som f.eks. fødselsdage og firmafester.

Brasseriet har plads til 60 personer og giver med sine fleksible åbningstider rig mulighed for at feste til kl. 01 om natten.

Bordbestilling er muligt ved telefonisk henvendelse

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.