Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/05/11

Bonjour Vietnam

Bonjour Vietnam

Vesterbrogade 44
1620 København V

Åbningstider

Bonjour Vietnam har åbent alle ugens dage fra kl. 17.00, og køkkenet lukker kl.23.00.

Kontakt

53536797
 

Køkkentype

Asiatisk

Vegetar

Vietnamesisk

Måltider

Middag

Natmad

Søndagsmiddag

Atmosfære

Romantisk

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Simon Choleva 2. maj 2011
Senest redigeret af bjvn 22. apr 2013

Restaurant Bonjour Vietnam er beliggende i smukke omgivelser ved Det Ny Teater i Teaterarkaden på Vesterbro.

Bonjour Vietnam, der drives af et dansk-vietnamesisk ægtepar, og i det store rum med glasrude mod hele køkkenregionen kan man følge med i, hvorledes den vietnamesiske del af ejerskabet, på systematisk og legende let måde fremtryller velsmagende gedigen vietnamesisk mad under kyndig ledelse af svigermoder, Loan Nguyen, der har en fortid som kok på et af Hanois bedste hoteller. Loan Nguyen har mere end 30 år har arbejdet som køkkenchef på restauranter i hele Vietnam.

Bonjour Vietnams mission er at bringe lige dele af tradition og modernitet fra det vietnamesiske køkken til danske restaurantbesøgende, som sætter pris på et asiatisk kvalitetskøkken, hvor alt er lavet fra bunden, og til priser hvor alle kan være med.

I kan således glæde jer til at smage det ypperligeste indenfor det vietnamesiske køkken, der af mange regnes for at være det bedste og mest sofistikerede af de asiatiske køkkener.

Restaurant Bonjour Vietnam is located in beautiful settings just next to The New Theater, ‘Det Ny Teater’ in the Theater Arcade, ‘Teaterarkaden’ at Vesterbro, Copenhagen.

The restaurant is run by Quynh Tran and her mother Loan Nguyen, who for more than 30 years has worked as a chef at restaurants through out Vietnam. Their mission is to bring parts of tradition and modernity from the Vietnamese cuisine to Danish restaurant visitors who appreciate a quality Asian cuisine, where everything is made from scratch, and at prices which everyone can participate in.

Here you will certainly be able to enjoy the most superior dishes within the Vietnamese cuisine, which by many is considered to be the best and most sophisticated of the Asian cuisines.

-----------BONJOUR VIETNAM PHỞ CHALLENGE------

Spis en kæmpe skål Phở suppe - helt gratis og vind en flot præmie! Tør du være med?

Bonjour Vietnam udfordrer nu alle med en stor appetit!

Er du én af de mange Phở elskere, som vi hver dag ser i vores restaurant, er der nu godt nyt til dig. Er du mand eller kvinde nok til at kunne indtage den største skål Pho du nogensinde kommer til at få fingrene i? Tror du, du har, hvad det kræver at vinde Bonjour Vietnams Phở Challenge, hvor du får chancen til spise en suppeskål Phở, der består af ét helt kilo nudler og ét helt kilo oksekød?

Hvis det er tilfældet, og kan du spise denne enorme skål Phở i løbet af 60 minutter, er det hele på vores regning sammen med dine drikkevarer. Som præmie får du desuden et smukt håndlavet lakfad til en værdi af kr.1500. Hvis du ikke kan spise op, så betaler du bare din regning som sædvanligt.

Når du har vundet, hænger vi et fotografi af dig op på vores 'wall of fame' for Bonjour Vietnams Phở Champions. Suppen koster kun kr.298., hvis du ikke når at spise færdig inden de 60 minutter. Udfordreren skal spise alle sine nudler og oksekød for at vinde Bonjour Vietnam Phở Challenge, men du behøver ikke at spise hele suppen.

Hvis du tror du er modig nok til at være med, skal du blot ringe eller sende os en e-mail mindst én dag i forvejen når du ønsker at prøve lykken.

God Appetit!

Ring/ SMS: 53 53 67 97
E-mail: bonjour.cph@gmail.com
Hjemesiden: www.bonjourvietnam.dk

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.