Føj til favoritter Del Send

Restaurant og café | 03/12/12

Bondens Marked er tilbage

  • Foto: Foodie Foto: Foodie
Lørdag kan du atter købe frisk grønt og lokalproducerede varer på Bondens Marked.

   
Efter en aflysning i november vender Bondens Marked atter stærkt tilbage - denne gang på Halmtorvet på Sønder Boulevard. Fat kurven og se, hvad sæsonen har at byde på lørdag d. 8. december.

Så er der godt nyt til alle madglade københavnere, som gerne vil fyre lidt ekstra op under gryderne i disse vintermørke tider.

I weekenden kan man nemlig tage på marked midt i det københavnske og fylde kurven med hjemmelavet syltetøj, danske øko-vine, lammekød fra Sydsjælland, friske grøntsager fra Stevnsegnen og meget mere.

Via Bondens Markeds Facebook-side kan man endda bestille årets julegås - eller and om man vil - og få den leveret på lørdagens marked.

Weekendens arrangement byder også på et urbant indslag i skikkelse af spisestedet GRØD i Jægersborggade, som kigger forbi med gryn og grød og til en snak om den genopdagede, klassiske spise.

Bag det tilbagevendende marked står ægteparret, Jette Højholdt Mikkelsen og Lars Peter Nielsen. De to driver sammen et lille landbrug på Midtsjælland og har etableret Bondens Marked for at slå et slag for danske fødevarer, bæredygtighed og lokal produktion.

Da vejrudsigten byder på vinterlige temperaturer i weekenden, har stadeholderne valgt at invitere Kødbyens Deli, der serverer hjemmelavet oksekødssuppe - lavet på kød, grønt og urter fra markedet - når kulden begynder at trænge sig på.

Hvad: Bondens Marked
Hvornår: Lørdag d. 8. december, 10.00-16.00
Hvor: Halmtorvet, Sønder Boulevard, København V

Følg med på Bonde Markeds Facebook-side.
Læs mere på Bonde markeds hjemmeside.