Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/06/14

Bollyfood Kødbyen

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR

BollyFood i Kødbyen laver autentisk, hjemmelavet indisk mad.

Bollyfood i Kødbyen er gået fra at primært været et take-away sted til en restaurant, med adskillige siddepladser, en bred menu, hvor de blandt andet har en Fusions menu på ni retter med tilhørende vinmenu samt en cocktailbar, som holder åbent til 2 fredag og lørdag. I køkkenet står der indiske kvinder, der laver maden fra  punjabi regionen og på musikfronten er det også med indisk inspireret dj på i weekenden. Her er masser at skylle efter med - lassier, lemonade, vin, øl, cocktails eller hjemmelavet chai.

Man bestiller en såkaldt Tiffin Box, der også er navnet på de traditionelle 'madkasser' som hver dag bliver omdelt i milliontal i Indien.

Her er seks forskellige udgaver at vælge imellem. Her fås blandt andet Butter Chicken og Chicken Masala ligesom her også er både lam- og linseretter.

Med i Tiffin Boxen følger også stegte ris, naan brød, chaat (salad) og to små dressinger og en lille dessert, og en vegetarisk udgave står i 119 kr., mens en kødudgave koster 129 kr. Man kan også få en street-box til 49 kr.

Du kan også tilkøbe både kaffe og de traditionelle indiske Lassi-drikke, der med sine læskende effekter kan være god til at tage toppen af krydderierne, hvis de brænder lidt for meget. Hos Bollyfood kan man både få søde og salte udgaver af lassi.

Maden er krydret, men ikke brændende stærk, så alle kan være med.

Ønsker man maden lidt stærkere, kan man tage en chutney med, der giver lidt ekstra spark. Den milde raita, der også følger med, neutraliserer styrken, hvis man får brug for det.

Bollyfood åbnede 4. marts 2014 og ligger lige overfor alle amatørkokkes paradis, køkkenudstyrs-biksen, H.W. Larsen, som faktisk selv startede i de lokaler, som Bollyfood nu ligger i.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.